Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? :|

Figyelt kérdés

sziasztok! :) a barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk. a terhességet megelőzve mindig védekezünk kotonnal, de most másképp alakultak a dolgok, a környéken lévő boltokba nem volt koton.. a hipermarket a város másik végén van, és már nem volt elég időnk venni. úgy döntöttünk, hogy akkor a peteérés ideje alatt nem lesz kettőnk közt semmi, de sajnos még is megtörtént...( `12.07.06.) a ciklusom 33 napos, legutóbb 2012.06.21.-én volt meg a menszeszem. A barátommal megszakítással védekeztünk. Ha lehet érettebb,tapasztalt emberek válaszát várnám, és nem az oktatást!. "Senki sem hibátlan". Köszönöm!! :)

18/L

2012. júl. 7. 12:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%

Engem általában lehurrognak az olyanok akik ismernek valakit aki ismer valakit aki megszakítással esett teherbe.

DE! 10éve úgy védekezek és nem esett teherbe senki.

Egyébként ez a pasitól függ,ha nem az utolsó pillanatban rántja ki akkor 100% hogy nem leszel terhes.Ugye a megszakítás lényege az,hogy megszakítjuk magát az aktust és máshogy fejezzük be.Tehát nem azt jelenti,hogy fogom magam és az utolsó pillanatban ráélvezek a pinájára a hölgynek.

2012. júl. 7. 12:21
 2/27 anonim ***** válasza:
ha már h.lyék voltatok vállaljátok a következményeket is.
2012. júl. 7. 12:22
 3/27 A kérdező kommentje:

az elsőhöz szólnék!. köszönöm a választ :) megnyugtató volt.. egyébként soha nem az utolsó pillanatban húzza ki, magyarán megmondva rá ránt párat és megjön.csak már nem tudom mit higgyek, hallottam olyant is, hogy nem lehetek terhes előváladéktól mert hogy nem tartalmaz annyi spermát, hogy gyerek lehessen belőle, de már olyant is olvastam/mondtak hogy nagy az esély rá. 2 éve így védekezünk, majdnem 2 éve, eddig hála istennek nem történt semmi. :)

az utolsóhoz szólnék... nem tudom milyen a szerelmi meg a nemi életed, de szerintem ha megkívánsz egy nőt/férfit te sem tudod türtőztetni magad! ;) mondtam, hogy nem kell az oktatás.. légyszives aki oktatni akar, inkább tartsa meg magában a véleményt!.

2012. júl. 7. 12:49
 4/27 Me Gusta vagyok ***** válasza:
Tudod a megszakítás se jó, mert az előváladék is tartalmaz spermát!
2012. júl. 7. 12:59
 5/27 Me Gusta vagyok ***** válasza:
Amugy meg, ha tudni akarod orvoshoz menny, azok többet tudnak :D
2012. júl. 7. 13:03
 6/27 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy tartalmaz spermát :) azt elfelejtettem írni, hogy a barátom is és énis dohányzunk. úgy tudom a dohányzás öli a spermát... tehát, nem élvezett belém, cigizik. ígyis megtörténhet?. :o
2012. júl. 7. 13:06
 7/27 anonim ***** válasza:
Látod mennyivel egyszerűbb lett volna nem szeretkezni és most nem kéne aggódnod hogy terhes vagy-e vagy sem. Legalább azt megtehetted volna hogy 72 órásit veszel be hogy biztos legyen de hogy nézem már kifutottál az időből. Remélem nem esel teherbe mert ezt az esetet leszámítva felelősségteljes lánynak tűnsz... :S
2012. júl. 7. 13:08
 8/27 anonim ***** válasza:
figyelj drágám, mondhat itt bárki bármit h 50 éves megszakítással védekezik, meg a cigi öli a spermát......lehet, de ha nem védekezel bármikor TEHERBE ESHETSZ. ne keresd a "de...de..." megnyugtatásokat... ! majd kiderül. igen, lehetsz. ennyit tudunk mondani. aki meg megszakítással védekezik x éve, lehet nem is képes gyereket nemzeni, azért nem volt gond. ha ha...ne kényelmesedjünk el!
2012. júl. 7. 13:17
 9/27 Hole Hunter ***** válasza:
Amennyiben egészségügyi probléma nem gátol, menj el nőgyógyászhoz és irass fel fogamzásgátlót! Igen, lehetsz terhes. Az első válaszoló egy idióta...Csinálj tesztet! Üdv. 44/VP
2012. júl. 7. 13:24
 10/27 anonim ***** válasza:

"2 éve így védekezünk, majdnem 2 éve, eddig hála istennek nem történt semmi."

2 éve nem jutottatok el egy boltba se ahol óvszert lehet kapni....nagyon hihető kifogás.

2012. júl. 7. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!