Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? :|

Figyelt kérdés

sziasztok! :) a barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk. a terhességet megelőzve mindig védekezünk kotonnal, de most másképp alakultak a dolgok, a környéken lévő boltokba nem volt koton.. a hipermarket a város másik végén van, és már nem volt elég időnk venni. úgy döntöttünk, hogy akkor a peteérés ideje alatt nem lesz kettőnk közt semmi, de sajnos még is megtörtént...( `12.07.06.) a ciklusom 33 napos, legutóbb 2012.06.21.-én volt meg a menszeszem. A barátommal megszakítással védekeztünk. Ha lehet érettebb,tapasztalt emberek válaszát várnám, és nem az oktatást!. "Senki sem hibátlan". Köszönöm!! :)

18/L

2012. júl. 7. 12:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

nem azt mondom, hogy 2 év alatt sohasem használtunk kotont, mindig használtunk a peteérés idején. csak most nem... vannak interneten különböző kalkulátorok, kiszámolta a peteérésem idejét, ami azt mutatta ki hogy 7-8-9-10-11-én várható a peteérés, de sötétzölddel volt bejelölve 10.-e ..

nagyon szépen kérek mindenkit, hogy normálisan beszéljen. én sem bántottam senkit!. fogamzásgátlót szedtem..2 évvel ezelött..de soha többet nem fogok! tönkre nem akarom tenni a szervezetem,köszönöm.kaptam már elég sértést,14 voltam mikor a leg első barátom megerőszakolt!.

2012. júl. 7. 14:02
 12/27 anonim ***** válasza:
ok, nem kell túlcizellálni. természetesen lehetsz terhes. de ezt te is tudod.
2012. júl. 7. 14:04
 13/27 anonim ***** válasza:

Hát bizony telibekaptátok a peteérést.

Nem lehet %-ot mondani... majd kiderül. Bár még esemény utánit bevehetnél.

Egyébként ezzel a módszerrel a nők nagyon nagy része teherbe esik, és elhiheted, ők is mind azt gondolták, hogy nem lesznek terhesek. Aztán mégis.

"nem tudom milyen a szerelmi meg a nemi életed, de szerintem ha megkívánsz egy nőt/férfit te sem tudod türtőztetni magad! ;) "

Nem vagyunk állatok. Azért vagyunk emberek, hogy tudjunk uralkodni az ösztöneinken. Nekem volt olyan, hogy baromira kívántam a barátom, de nem volt óvszer. Maradt a kézimunka meg az orál.

Egy jó szex sem ér meg egy abortuszt.

Az is érdekes, hogy először leszögezed, hogy mindig védekeztek, aztán leírod, hogy 2 éve védekeztek megszakítással, és sose volt gond.

Akkor?

Szerintem ha ennyire nem bírtok magatokkal, akkor írass fel gyógyszert.

2012. júl. 7. 14:04
 14/27 A kérdező kommentje:
igen tudom, hogy odairtam h védekezünk, mert kiamaradt, hogy csak peteérésnél... fogamzásgátlót meg ahogy mondtam, nem akarok szedni,mert szétöli a hormonokat.
2012. júl. 7. 14:09
 15/27 anonim ***** válasza:
gyógyszer? minek?!?! úgyis cigiznek:ĐĐĐĐ (...irónia...)
2012. júl. 7. 14:10
 16/27 anonim ***** válasza:
gyógyszert nem vagy képes szedni, de cigizni cigizel...mert az ugyebár nem káros a szervezetedre, igaz?
2012. júl. 7. 14:11
 17/27 A kérdező kommentje:
azta, mennyire kedvesek manapság az emberek :) mondtam hszedtem gyógyszert de gondok voltak vele.. de minek is magyarázkodjak egy ilyen embernek?!. -.-
2012. júl. 7. 14:17
 18/27 A kérdező kommentje:
lehet h a cigi is káros, igen! de más miatt cigizek, kiköpött fogalmatok nincs miket éltem át, ugyhogy inkább ne itélkezzetek mert nem ismertek!
2012. júl. 7. 14:18
 19/27 anonim ***** válasza:
....akk talán ne ismeretlen emberektől kérdezz ilyeneket hanem a kedved barátodtól, v a szüleidtől. biztos megértőbbek lesznek.....
2012. júl. 7. 14:20
 20/27 A kérdező kommentje:
és mondtam, hogy nem oktatást kérek meg leszólást!. hanem segítséget. de ha ezt annyira nehéz kérni, akkor inkább haggyuuk.
2012. júl. 7. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!