Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok egy nős férfitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok egy nős férfitől. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 hónapja járunk, fogamzásgátlót szedtem, plusz, mert még nem voltunk elég ideje együtt ragaszkodtam az óvszerhez. Nem tudom hogy, de terhes vagyok. Elmondtam neki, erre ő lesápadt és közölt, nem lehetek terhes, mert neki felesége van...

Nem értettem miért nem találkozunk hétvégente, már értem.

Most mi a jó fenét csináljak? Egyetem mellett dolgozok, de a pénzem éppen csak a kollégiumra és a megélhetésre elég.

Nem vagyok abortusz pártin, nem akarom elvetetni, de nem tudom mit tegyek.

2012. júl. 8. 12:42
1 2 3 4
 1/37 AvernusTriad ***** válasza:

"nem akarom elvetetni"

Akkor tartsd meg.

2012. júl. 8. 12:43
 2/37 anonim ***** válasza:

Először is azt a gyereket magnak szülöd. Szóval ha nincs segítséged, akkor el kell menned dolgozni. Keresni albit ahol felnevelheted.

Ezek az első lépések. És aztán elmenni a családsegítőkhöz ,ők elmondják a többit.

2012. júl. 8. 12:45
 3/37 anonim ***** válasza:
A kérdésben ott a válasz is. Mivel azt írtad hogy nem vagy abortusz párti úgy tűnik meg szeretnéd tartani a gyerkőcöt, és mivel a férfi házasságban él nem biztos hogy nagy részt vállalna mi több lehet hogy kérné hogy titkoljátok hogy az övé a gyermek. Nehéz élet előtt állsz hogyha nem veteted el. Én nem tudok belelátni a helyzetedbe és az érzéseidbe, mindenképpen próbálj olyan döntést hozni ami ésszerű és ne várj vele sokat. Persze ez egy vélemény sok sikert neked a megoldáshoz.
2012. júl. 8. 12:46
 4/37 anonim ***** válasza:
ha nem akarod elvetetni akkor mit tudsz tenni?
2012. júl. 8. 12:47
 5/37 anonim ***** válasza:
a kérdező tudta akkor, amikor lefeküdt a férfival, hogy nős?
2012. júl. 8. 12:48
 6/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan,h valaki abortusz párti vagy sem.Én a a helyedben elvetetném mert nehéz lesz majd így neked és a gyereknek is,pl az anyagiak,akkor mikor magyarázkodnod kell,h neki miért "nincs" apukája stb.Ne szűlj olyannak gyereket aki nem érdemli meg vagy lelép.Lehet még utánna babád ne aggódj és így nem is kell életed végéig "kapcsolatban lenned" a pasival.
2012. júl. 8. 12:48
 7/37 anonim ***** válasza:
Ha megtartod a gyereket akkor garantartan meg fog valtozni a eleted.Csak enyit tudok mondani.
2012. júl. 8. 12:49
 8/37 anonim ***** válasza:
tarsd meg nagyon fogysz orulni neki
2012. júl. 8. 12:49
 9/37 anonim ***** válasza:

"nem akarom elvetetni"

Akkor tartsd meg...

2012. júl. 8. 12:50
 10/37 anonim ***** válasza:
hogy tarthatná meg?egyedül van,gondolom az a férfi már nagyivben el fogja kerülni.ha el is kezd dolgozni akkor is lesz egy időszak amikor nem fog tudni terhesség miatt,szerintem az egyetem rovására is fog menni,de az tényleg becsülendő hogy nem vagy abortuszpárti...!
2012. júl. 8. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!