Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha 15 éves lányotok, egy 30 éves férfitől lenne terhes?
Az attól függ.
Ha Chris Brown csinálná fel elintézhetnénk valahogy, ha csak egy mezei 30as pasas akkor valakinek szét lenne lőve a térde egy vadászbalesetben.
Hát én először magamba szállnék és átgondolnám, hol rontottam el a nevelést. Igaz hogy az a 15 éves lány állt össze egy 30as pasival, ám ha normális neveltetést és odafigyelést kap, akkor ez nem történik meg. Szóval nem csak a gyerek hibája az egész.
Megbeszélnék vele mindent kedvesen és nyugodtan, biztos hogy nem bántanám őt és nem is kiabálnék vele.
Megkérdezném, hogy átgondolta-e hogy mit kezd a gyerekkel, és persze a férfival is beszélnék erről, mert nem értem, hogy egy 30as miért nem a saját korkörében keresget nők után...
Épp elég baj lenne az,hogy terhes lett,azon már nem akadnék ki, hogy hány éves férfitól....
Elbeszélgetnék a férfivel,aztán a lányommal és ezek alapján, lehet jobb volna az abortusz.Mivel még kiskorú...Hiába lennének meg az anyagiak,még ő maga is 15 évesen gyerek,nem tudna még segítséggel sem szerintem igazi anyává válné kislányként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!