Anyukák! Mit szólnátok, ha 11 éves lányotok amikor egyedül van kókuszgolyót csinálna nektek?
Figyelt kérdés
Anya 18 óra után fog hazaérni a munkából és csináltam neki kókuszgolyót, szakácskönyvből. Megkóstoltam és nagyon finom. Szerintetek nem haragudna hogy teljesen egyedül csináltam? De természetes csak mikróval csináltam. nem gázzal. 11/L2011. dec. 14. 17:19
1/15 anonim válasza:
szerintem nagyon fog örülni neki:)
2/15 anonim válasza:
Szerintem is örülni fog neki. Büszke lehet rád! :)
3/15 anonim válasza:
Örülni fog, de miért kell hozzá mikró vagy gáz? :)
4/15 anonim válasza:
Jaj, de kis drága vagy! Össze-vissza fog puszilni anyukád, te meg bezsebeled a dicséretet és meg is érdemled. Szia!
5/15 anonim válasza:
Nagyon cuki vagy, mindjárt haza is ér anyukád, és biztosan nagyon boldog lesz:))
de én is kérdezem, mihez kellett a mikró? a margarint/vajat olvasztottad benne?
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen a vajat olvasztottam benne. :) Mindjárt haza is ér!
2011. dec. 14. 17:42
7/15 A kérdező kommentje:
Hazajött anya és nagyon örült neki!
2011. dec. 14. 18:33
8/15 doboszoli válasza:
Ha az én kicsi lányom lennél, (van kettő) nagyon megdicsérnélek.
Ilyen kislányokból lesznek a (pl.84%-os) remek háziasszonyok.D)
Gratulálok, ügyes vagy!!!
9/15 anonim válasza:
Lányok ma nagyon jó napunk van:))
a dícséret mindenkinek jólesik.köszönjük!
ppuszi mindenkinek:))
10/15 anonim válasza:
Én örülni fogok de még messze van ez hisz csak 3 éves a kislányom! A te édesanyád olyan boldog lesz, hogy talán még a könnye is kicsordul majd! Gratulálok neked! Nagyon ügyes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!