Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyukák! Mit szólnátok, ha 11...

Anyukák! Mit szólnátok, ha 11 éves lányotok amikor egyedül van kókuszgolyót csinálna nektek?

Figyelt kérdés
Anya 18 óra után fog hazaérni a munkából és csináltam neki kókuszgolyót, szakácskönyvből. Megkóstoltam és nagyon finom. Szerintetek nem haragudna hogy teljesen egyedül csináltam? De természetes csak mikróval csináltam. nem gázzal. 11/L
2011. dec. 14. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
:)
2011. dec. 14. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, nagyon ügyes vagy, biztos örül anyukád, és büszke lehet Rád. Én is csináltam már gyerekkoromban fehér bundáskenyeret, citromfelfújtat...meg sok egyebet, szerettem a konyhában lenni, fiú létemre :D...most isz szeretek, bármit megfőzök, megsütök.

33/F

2011. dec. 15. 10:01
 13/15 doboszoli ***** válasza:
100%

"lányok, ma nagyon jó napunk van!"

Drága Hölgyeim! Imádunk Benneteket, az összes hibáitokkal, rigolyáitokkal együtt!!

Bár ezt Nektek soha nem mondjuk, de mi lenne velünk Nélkületek???

Éljenek a NŐK!!!

2011. dec. 15. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Doboszoli egy gavallér, úriember, még böllérkéssel és fakanállal a kezében is:))

köszönjük az előrehozott Nőnapot:))

2011. dec. 16. 08:04
 15/15 doboszoli ***** válasza:
100%

Ja! Mint a Tarisznyaszájú Buga Jóska,(Indul a bakterház!)

aki nem szép, de GAVALLÉR. XD))

2011. dec. 16. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!