Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok egy nős férfitől. Most mit csináljak?
3 hónapja járunk, fogamzásgátlót szedtem, plusz, mert még nem voltunk elég ideje együtt ragaszkodtam az óvszerhez. Nem tudom hogy, de terhes vagyok. Elmondtam neki, erre ő lesápadt és közölt, nem lehetek terhes, mert neki felesége van...
Nem értettem miért nem találkozunk hétvégente, már értem.
Most mi a jó fenét csináljak? Egyetem mellett dolgozok, de a pénzem éppen csak a kollégiumra és a megélhetésre elég.
Nem vagyok abortusz pártin, nem akarom elvetetni, de nem tudom mit tegyek.
akárhogyis a helyes megoldás az h elveteted.
bár azt nem írtad hány éves vagy, de gondolom 22-25 körül, ne b@szd el már most az életed, majd lesz olyantól gyereked aki megérdemli
Megzsarolhatná, mert, ha a pasi tagadja, akkor szépen el lehetne rángatni egy apasági teszre, amit, ha ugye nem vállalna be, akkor gyanús lenne a feleségnek.
Itt inkább az a szomorú, hogy a pasas sumákolt, megcsalta a feleségét, és gyerek lett belőle, akit nem akar, viszont egy gyermek nem egy tárgy, hogy csak úgy el lehessen dobni. Ő nem tehet semmiről, és ahogy olvasom, az édesanyja sem (bár azért 3 hónapon át csak gyanúsnak kellett volna lennie). Szóval én inkább az érzelmi súlya miatt látom rossznak a helyzetet, nem pedig az anyagi miatt.
Amit a kérdező tehet, az az, hogy, ha tényleg nem szeretné elvetetni, akkor elgondolkozik azon, hogy tudná-e igazán szeretni a babát (nem a hazug apját látná bele). Ha igen, akkor megszüli -> családsegítő stb, ha viszont nem, akkor beadná egy "árvaházba" vagy hasonló intézetbe, ahonnan örökbe fogadhatná egy ép család.
Nem feküdtem le mással, nem vagyok k**va.
Milyen kedves hozzáállás. Ha egy nő védekezés mellett terhes lesz, akkor nem védekezett, vagy mással is lefeküdt.
Ja, és ÉN tettem tönkre egy házasságot???
Nem is tudtam róla. Gondolhatjátok, hogy nem kezdek vele, ha tudom, hogy házas... A mai világban egy 25 éves férfi milyen eséllyel szokott házas lenni.
Normálisnak tűnt, hogy hazajár hétvégén, a legtöbb csoporttársam is ezt teszi, csak ők a szüleikhez, nem a feleséghez.
Ezek után nem volt már bátorságom megkérdezni, hogy gyereke is van-e. (A feleségétől)
Akik normálisan válaszoltak, azoknak köszönöm.
Holnap reggelre kaptam időpontot a dokimhoz, azt hittem ketten megyünk és majd fogja a kezem:(
Két tesztet csináltam mindkettő pozitív (egyet péntek délután, egyet szombat reggel).
majd ird meg mit mondott a doki
sok mindent nem tehetsz
1 vagy elveteted 2 megtartod
2/a megszülöd és örökbe adod (ha nem lesz baj a terhesség alatt és mondjuk az idegtől nem vetélsz el)
2/b megtartod szülés után, és nem azt fogod nézni hogy kitől van, hanem azt hogy a tied... persze az egész életed meg fog változni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!