Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok egy nős férfitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok egy nős férfitől. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 hónapja járunk, fogamzásgátlót szedtem, plusz, mert még nem voltunk elég ideje együtt ragaszkodtam az óvszerhez. Nem tudom hogy, de terhes vagyok. Elmondtam neki, erre ő lesápadt és közölt, nem lehetek terhes, mert neki felesége van...

Nem értettem miért nem találkozunk hétvégente, már értem.

Most mi a jó fenét csináljak? Egyetem mellett dolgozok, de a pénzem éppen csak a kollégiumra és a megélhetésre elég.

Nem vagyok abortusz pártin, nem akarom elvetetni, de nem tudom mit tegyek.

2012. júl. 8. 12:42
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
ha megtartod arra készülj fel h akkora balhék lesznek az életedben h ba*zhatod az egyetemet meg ugy szinte mindent
2012. júl. 8. 12:53
 12/37 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy nős...

Amikor elmondta, (mikor én elmondtam, hogy terhes vagyok) elküldtem a b.francba.

Ha akarná a gyereket, ezután akkor sem kellene ő.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek, ezért írogatok ide. Tudom, hogy ti nem mondhatjátok meg, de nincs kivel megbeszélnem.

2012. júl. 8. 12:54
 13/37 anonim ***** válasza:
7%
ezzel tönkretettél egy házasságot,a saját és leendő gyereked életét. Szerintem ne tartsd meg
2012. júl. 8. 12:54
 14/37 anonim ***** válasza:

Hát pedig, két lehetőséged van: megszülöd, vagy abortusz.

De azért valamit, valahol rosszul alkottál, mert a mai gyógyszerek+gumi kombó mellett teherbe esni... Hát, kemény, na.

De én a helyedben, ha már becsúszott, mennék abortuszra. Egyetem mellett gyereket nevelni nem igazán lehetséges - nem tudom, hány éves lehetsz, de ha a szüleid se támogatnának ebben, akkor esélytelen vagy rendesen felnevelni egy gyereket. Pláne, ha az "apuka" hírből sem fog segíteni...

2012. júl. 8. 12:55
 15/37 anonim ***** válasza:
Zsarold meg a pasit! Adjon pénzt amivel fel tudod nevelni vagy ha nem ad akkor pedig mond meg hogy elmondod a feleségének.
2012. júl. 8. 12:56
 16/37 anonim ***** válasza:

"Zsarold meg a pasit!"

Az apa soha az életbe nem ismerné el hogy övé a gyerek.

Így nem kell tartásdíjat fizetnie és talán a felesége is megmarad.

2012. júl. 8. 12:57
 17/37 anonim ***** válasza:

figyelj ha nem veteted el lesz egy gyereked ami minden normális embernek egy hatalmas öröm,viszont elég kemény időszakon fogtok átmenni...

ha elveteted,normálisan befejezed az egyetemet,épithetnéd a karrieredet,stb és csak később tudod meg milyen anyának lenni.mondjuk én pasi vagyok biztos h.lye gondolkodásmód ez,de én ezek alapján döntenék,de egyértelmű hogy én sem tudnék könnyen dönteni.

2012. júl. 8. 12:58
 18/37 anonim ***** válasza:
De ha van rá bizonyíték? Vagy kivizsgáltatják és ennyi. De akkor is ez annyira idegesítő hogy egy férfi teherbe ejt egy nőt de a felelősséget nem vállalja...
2012. júl. 8. 13:01
 19/37 anonim ***** válasza:
Biztos hogy attól van aki gumit is használt? -.-'
2012. júl. 8. 13:02
 20/37 anonim ***** válasza:

A bizonyíték csak az lehet hogyha beismeri vagy genetikai vizsgálat, amibe a férfinak bele kell egyezni.

Egyébként nemtudom miért nem lehet elvetetni, így mindenki jobban járna (még a meg nem született gyerek is)

2012. júl. 8. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!