Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok egy nős férfitől. Most mit csináljak?
3 hónapja járunk, fogamzásgátlót szedtem, plusz, mert még nem voltunk elég ideje együtt ragaszkodtam az óvszerhez. Nem tudom hogy, de terhes vagyok. Elmondtam neki, erre ő lesápadt és közölt, nem lehetek terhes, mert neki felesége van...
Nem értettem miért nem találkozunk hétvégente, már értem.
Most mi a jó fenét csináljak? Egyetem mellett dolgozok, de a pénzem éppen csak a kollégiumra és a megélhetésre elég.
Nem vagyok abortusz pártin, nem akarom elvetetni, de nem tudom mit tegyek.
Nem tudtam, hogy nős...
Amikor elmondta, (mikor én elmondtam, hogy terhes vagyok) elküldtem a b.francba.
Ha akarná a gyereket, ezután akkor sem kellene ő.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek, ezért írogatok ide. Tudom, hogy ti nem mondhatjátok meg, de nincs kivel megbeszélnem.
Hát pedig, két lehetőséged van: megszülöd, vagy abortusz.
De azért valamit, valahol rosszul alkottál, mert a mai gyógyszerek+gumi kombó mellett teherbe esni... Hát, kemény, na.
De én a helyedben, ha már becsúszott, mennék abortuszra. Egyetem mellett gyereket nevelni nem igazán lehetséges - nem tudom, hány éves lehetsz, de ha a szüleid se támogatnának ebben, akkor esélytelen vagy rendesen felnevelni egy gyereket. Pláne, ha az "apuka" hírből sem fog segíteni...
"Zsarold meg a pasit!"
Az apa soha az életbe nem ismerné el hogy övé a gyerek.
Így nem kell tartásdíjat fizetnie és talán a felesége is megmarad.
figyelj ha nem veteted el lesz egy gyereked ami minden normális embernek egy hatalmas öröm,viszont elég kemény időszakon fogtok átmenni...
ha elveteted,normálisan befejezed az egyetemet,épithetnéd a karrieredet,stb és csak később tudod meg milyen anyának lenni.mondjuk én pasi vagyok biztos h.lye gondolkodásmód ez,de én ezek alapján döntenék,de egyértelmű hogy én sem tudnék könnyen dönteni.
A bizonyíték csak az lehet hogyha beismeri vagy genetikai vizsgálat, amibe a férfinak bele kell egyezni.
Egyébként nemtudom miért nem lehet elvetetni, így mindenki jobban járna (még a meg nem született gyerek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!