Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak hülyít? Nem tudom elhiggy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak hülyít? Nem tudom elhiggyem e. Sokat csalódtam már másokban.

Figyelt kérdés
Van egy fiú.Élőbe találkoztunk párszor,azóta msn.-en beszéltünk.Folyamatosan bókol,becéz.Nagyon jó érzés,de mi van, ha más lányokkal is ilyen.Élőben mikor találkoztunk teljesen el volt vörösödve mindig.Kérdeztem tőle, hogy másoknak is ilyeneket írogatsz?Azt felelte, hogy nem, csak ha rossz kedvük van, megpróbálja felvidítani őket, és én kivétel vagyok, higgyem el.
2009. júl. 10. 02:00
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
nem akarlak elkeseríteni, de a pasik minden csajnak ezt mondják..
2009. júl. 10. 02:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hülyít, vagy nem. Igazából, már ne vedd bántásnak, de ha csak msneztek, akkor tök mindegy, ha meg elkezdesz vele járni úgyis kiderül milyen. Ezt mi nem tudhatjuk.
2009. júl. 10. 02:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Amikor megoldható,élőben is találkozunk.
2009. júl. 10. 02:12
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
szedd fel
2009. júl. 10. 02:18
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem hazudik abban,hogy másnak nem ír ilyet.De ettől még lehet jól jártok egymással,és többet nem fog írni másnak.Én lehet,hogy adnék egy esélyt.
2009. júl. 10. 05:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem gyakran előfordul másoknál is,ilyen esetekben.Az internet adta anonimitás sok emberből a nagyobb önbizalmat váltja ki.Könnyebb leírni,mint a szemébe nézve elmondani Neki.Lehet igazat mond,lehet nem...
2009. júl. 10. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!