Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rengeteget csalódtam a pasimba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget csalódtam a pasimban.2 éve járunk, és már nem tudom, h mit tegyek. Ti mit gondoltok, mit tennétek?

Figyelt kérdés
volt már mindenféle, ismeretlen lánynak flörtölős kommentár 1 közösségi oldalon, más lánnyal ismerkedett a strandon, amig én nem voltam ott ( na jó, ez utóbbi annyira nem is durva ), meg hasonló " apróságok ", hasonló dolgok. most ugy érzem, h nagyon kötődik hozzám, de nekem már csak szexelni van kedvem vele. szégyellem is ezért magam, de per pillanat nem tudnék egyedül lenni. 19, l
2010. ápr. 5. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is ilyen volt a pasim...És sztem ezek a pasik mindig is ilyeneke lesznek amíg fel nem nőnek..ha 1általán felnőnek.Kötődni meg annyira nemjó ha nincs meleltte szerelem.Sztem beszéld ezt meg vele,én a helyedben kilépnék a kapcsolatbol mert később szarabb lesz:S Keress mást,aki megbecsül és szeretni fog..Sztem neki is csak szexre kellesz ugy mint ő neked.
2010. ápr. 5. 23:32
 2/10 A kérdező kommentje:
nem hiszem, h neki csak a szexre kellekk. attól kicsit érzelmesebb tipus. én voltam neki az 1. , ugyh neki nem volt anno olyan fontos a szex. de elég rossz ez igy.. nem tom, h tod-e azt az érzést, amikor magadban elkönyvelted, h akkor bármit is tegyen, téged már nem érdekel, csak a szexre kell neked, de amikor meg van pár romantikusabb pillanat, vagy nosztalgiáztok, és eszedbejut, h voltál boldog is, akkor meg ugy érzed, h megint minden dolog, amit tett veled, nagyon fáj. :S
2010. ápr. 5. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze ,hogy volt:(Tiszta lappal kell indulni.Ha ennyire elvan rontva egy kapcsolat,akkor más szerelem tudja csak helyrehozni teljesen.Az én volt pasim 2 évig pl folyamatosan csalt,közben meg elhitette velem,hogy mennyire szerelmes,és én elhittem,Aztán mikor 1-1 dolog kiderült akkor még ugy voltam megbocsájtom neki,persze mert még szerelmes voltam.Aztána sok fájdalom kiölt belőlem mindent és a végén sírva könyörgött h fogadjam vissza de enekm akkor már semmit nem jelentett.Egy ideig gyűlöltem,ma már semleges számomra,és a világ egyik legkorektebb fiújával járok,és boldog vagyok mellette.Ha hiányzika bizalom,és ha sok fájdalom van ami sokszor eszedbejut akkor egy idő után a szex sem lesz vele kellemes.Te döntésed én még1x tuti nem tudnék ilyen kapcsolatban élni.Pofonokbol tanul az ember:)
2010. ápr. 5. 23:39
 4/10 A kérdező kommentje:
ősztől egyetem. attól várom a " megváltást ". még gumi nélkül se merek vele szexelni. habár nem hiszem, h csal, de azért.. ki tudja. hihetetlen, h már miket vágtunk egymás fejéhez.
2010. ápr. 5. 23:43
 5/10 anonim ***** válasza:

19 éves vagy.Majd mikor 69 leszel és egyedül ülsz a kályha előtt rájössz hogy éppakkor találtad volna meg életed szerelmét mikor emellett a gyerek mellett szenvedtél.Nincs jövője a kapcsolatotoknak,minek ez már neked?Csak nyűg,kínlódás.Ezer más fiút találhatnál,illetve a fiú pedig más lányokat.Igénye is van rá mint azt leírtad.Szóval regenerálódj kicsit,mert olyan is kell néha.Egyetemen meg úgyis találsz valakit,aki legalább a szexuális igényeidet kielégíti.

REmélem tudtam valamit segíteni,bár ez csak vélemény volt.

2010. ápr. 5. 23:47
 6/10 anonim válasza:

Szia

Szerintem még túl fiatal vagy ahoz, hogy lekösd magad egy olyannal, akit már nem vagy szerelmes.

Sajnos az ilyenből előbb-utóbb úgyis szakítás lesz,mert egyre több "apróság" fog kiderülni.

De mielőtt szakítanál, előtte beszéljétek át jól a dolgot, hogy ez így neked nem megy, és legyen olyan mint régen. Ha szeret, akkor felhagy a "csajozással".

21 f

2010. ápr. 5. 23:49
 7/10 A kérdező kommentje:
de amikor azt mondom neki, h menjen, találjon magának mást, akkor meg nem akar. mert h neki én kellek. akkor most??
2010. ápr. 5. 23:49
 8/10 A kérdező kommentje:
igen, felhagyott vele. lement mindenféle olyan oldalról. de mindig azt várom, h mi fog kiderülni.. és amikor meg mondom neki, ki van akadva, h már megint nem bizok benne.. h is biznék?
2010. ápr. 5. 23:58
 9/10 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Írod,hogy felhagyott a dolgokkal,akkor biztos komolyan gondolja veled,és téged akar.

Tudom, nehéz újra bízni vkiben, aki már egyszer eljátszotta a bizalmát, de ez még nem volt olyan komoly félrelépés a részéről hogy ne kéne bízni benne.

Adj neki egy esélyt, indíts tiszta lappal, és míg nem csinál megint valami "rosszat", addig ne féltékenykedj.

Ha sokszor ok nélkül gyanusítgatod, egyrészt neki is rosszul fog esni , hogy nem bízol benne, másrészt megunja, hogy állandó ok nélkül gyanusítgatod.

2010. ápr. 6. 13:43
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi. de igazából olyan pasira vágyom már, akinél nem is kérdés, h megbizok-e benne, vagy sem. de szakitani nem tok. :S
2010. ápr. 6. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!