Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy fiú ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy fiú ennyire maga alatt már jó ideje, csupán azért, mert nem volt még barátnője és egy lány sem szerette őt viszont még sosem?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=LBTdJHkAr5A

Ezt hallgatom és gyakran könnyezek, ha belegondolom magam a fájdalmas érzésbe, abba, hogy egy lánynak sem kellek valamiért. Már nem tudom mi a baj velem, aki nekem tetszik annak nem jövök be, aki nekem nem jön be, annak tetszem, de nem sok ilyen lány van, ritka, ha tetszem valakinek, tényleg enyire csúnya fiú lennék, ez a baj? Miért nem tudtok engem szeretni viszont lányok?

2012. júl. 4. 01:39
1 2 3 4 5
 41/43 Truedavidov ***** válasza:

Miért kiscsajokkal próbálkozol?

Én a helyedben 18 alattival nem próbálkoznék.

Mert tőlük aztán várhatsz megértést.

2012. júl. 6. 11:18
 42/43 A kérdező kommentje:

ma 11:18

Persze, eleinte a saját korosztályomnál próbálkoztam, de hamar rájöttem, hogy nekik igazi férfi kelle, aki külsőre is igazi férfi. Én meg tényleg úgy nézek ki, mint egy 15-17 éves tini fiúcska. Sajnos ez van, gondoltam talán, ha már így elvegyülhetek a 15 év körüli haverjaim közt, akkor megkéne próbálkozni fiatalabb tini lányoknál, hátha összejönne valami. De ők is nagyon válogatósak, nem elég nekik, hogy cuki vagyok, valami többre vágynak, csak nem tudom mire.

2012. júl. 6. 18:17
 43/43 anonim ***** válasza:
óóó de barom vagy, na pörgesd ki ezt párszor: http://www.youtube.com/watch?v=GRBfvhRSBMY
2013. okt. 9. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!