Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha van egy fiú barátom, aki csak barát, rögtön elfelejti a létezésem amint barátnője lesz?
Ezt most hosszú kielemezni. Én nekem is volt egy "lánytesóm" (barátom) de ha pasia lett volna, én is szüneteltettem volna ezt, mert kicsit gáz lett volna mindenkinek, ha a pasia mellett velem sétál, miközben dumálunk, valahol a parkban, na meg félreérthető is, mikor közben minden hátsó szándék nélkül van ez.
De úgyanugy én is cikinek érezném fordított esetben ha nekem lenne nőm.
mert van esze.
téged akart,de te a barátosdit erőltetted,és eljátszottad,hogy nem vágod,hogy téged akar.
a gyerek tűrt egy darabig,aztán feladta és felszedett mást.
röviden ennyi.
ritka naiv vagy,ha azt hiszed,hogy egy férfi csak a gondolatcsere és a kellemes társaság miatt keres téged,van veled.
2. válaszolónak: [[ Ittvagyok ]]
Férfi és 18 éves, perverz állat, de attól a csajtól, akit irtam, semmit nem akartam szexuálisan, sőt lett is volna lehetőségem visszaélni, vagy akár összejönni vele.
De jobb 1 tartós barátság egy másik nemből.
(Az tény hogy volt már rá merevedésem, de csak mert iszonyat szexi)
Is-is.
A barátság férfi és nő között tényleg ritka, valószínű, hogy ha engedted volna, tovább megy.
Másrészt nem akarja ok nélkül féltékennyé tenni a barátnőjét.. Nyilván szúrnád a csaj szemét, és ugye a hisztihez senkinek sincs kedve.
Mert a baarátnők nem szokták jószemmel nézni a lány barátot! Ilyen egyszerű!
Ahogy a fiúk sem a fiúbarátot!
Mindkét nem ismeri a saját nemét, és gondolkodását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!