Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hmm^^ kérdés. Az lenne, h van 1 fiú na mind1 és unatkozok, ő is, átjönne, de csak férreértés lenne belőle, és egyikőnkse szeretné azt, mert nekem ő nem tetszik. De nagyon bírom de nem tetszik nekem! Na mind1, szóval, ennyi, mit csináljak?
az h, átjöjjön, de mit mondjak neki meg a családnak, ha látják h egy fiú jött át? xdd ajj, sztem ne jöjjön, nem?
(3évvel idősebb nálam)(nem egy szép ember) Van már barátom!!!
Hány éves vagy?
Jól értelmezem, hogy van barátod, de le akarsz valakivel feküdni??
Ha jól értem ezt az enyhén zavaros kérdést:
Van a kishölgynek egy fiúja. Van ez a másik srác, akitől nem akar semmit. Akkor sem akarna, ha nem lenne fiúja, mert nem tetszik neki. De bírja a személyiségét, meg jók a poénjai, így szívesen töltene vele időt.
Szóval, örülne, ha átjönne, mert szórakoztató, de nem tudja, mit szólnának hozzá a szülei, hogy egy idegen srác átmegy hozzá. Ha jól értem, a fiú nem értné félre a szándékot.
És a válasz:
Nálam egy csomó csaj megfordul, de ez nem jelenti, azt, hogy meg is dugom őket. Te ismered a szüleidet, de szerintem értelmes ember nem feltételezi, hogy két ellentétes nemű fiatal csak akkor lehet kettesben, ha valami konkrétat is akarnak egymástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!