Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit ennyi év után is szeretni? Mit csináljak?
21 éves vagyok,18 éve ismerek egy olyan srácot,aki olyan igazi "rosszfiú"(kőgazdag,drogozik,balhézik,bulizik és mindenki odavan érte) és amióta ismerem,folyamatosan szerelmes vagyok belé.Az általános iskolában és a gimiben végig osztálytársak voltunk és ott még inkább beleszerettem.
Vele csókolóztam először,vele feküdtem le először,de ezek után úgy tett,mintha nem történt volna semmi közöttünk,szóval alig vártam,hogy megszabaduljak tőle,ne kelljen minden nap látnom,hogy milyen csajokkal jön össze.
Az egyetem volt a megváltás számomra,mert ő kiment külföldre tanulni,én pedig úgy éreztem,hogy teljesen kiírtottam a szívemből az iránta érzett érzéseimet,bár néha megnéztem a Facebookon,hogy mi van vele és érdeklődtem utána a közös ismerőseinknél,de ennyi.
De 1 év után hazajött és 5 perc alatt visszatértek a régi érzéseim iránta.Ráadásul a legjobb barátja összejött a legjobb barátnőmmel,így most majd' minden esténket négyesben töltjük.
Nem tudom,hogy szerethetem azok után,amit tett velem.A barátnőm szerint beszélnem kéne vele,mert szerinte és a barátja szerint is érez irántam valamit a srác,csak fél beismerni,mert eddig sosem volt hosszú kapcsolata.
Csak olyan sokan mondták már régen is,hogy "Jaj,bárkit csak őt ne.",de nem tudok mit csinálni az érzéseimmel és ez számomra így borzasztó.
Gyere vele össze. Akár jó, akár rossz dolog sül ki belőle neked ezt az utat be kell járnod, hogy lelked lenyugodjon.
Pl. Anyukám beleszeretett apámba, aki a város híres sportolója volt, bunkó, balhés és hitte övé a világ. A mamám tiltotta anyámat tőle ,de ő még jobban oda volt érte. Végül beteljesedett az álma. Megszülettem én, volt a férje látszólag minden Happy... de aztán rájött, hogy nagyot hibázott mert apám csalja a nőivel, a pénzét félretette takarékra és anyukám a lelkét is kitette a családért, de nem jött össze.
Most kerüli a férfiakat, házasságról hallani sem akar, minden udvarlót leráz. És nem mondhatnám boldognak.
Talán ha előbb végig megy rajta ez az egész, akkor kinyílik a szeme előbb. De a lány éveit végig vágyakozta apám után.
Szóval vágj bele, élvezd ki, azt meglátod mi lesz. Bár erős a gyanú, hogy rossz vége lesz, de legalább akkor lelked lecsillapodik és tovább tudsz lépni.
Sok sikert!
Szerintem egyszerű a magyarázat: Mivel az első csókod is a sráccal történt, illetve az első szexuális együttlét is, kötődsz hozzá kettősen. Egy ilyen srác ha szeret is, meg fog csalni, ki fog használni, rongybabának fog kezelni. Kinek kell ez? Legyen helyén az eszed, könnyebb így elfelejteni mint hosszas megalázás után.Az nem derült ki hogy volt e azóta komoly kapcsolatod(?) de ha nem,akkor az az első állításomat támasztja alá. Legyél igényes magaddal szemben, és tartsd magad annyira, hogy jobbat keresel magadnak, megfogod találni,és ahelyett hogy róla érdeklődsz facebook-on, ismerkedj és megtalálod a számodra megfelelő partnert aki meg fog becsülni.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!