Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy fiú ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy fiú ennyire maga alatt már jó ideje, csupán azért, mert nem volt még barátnője és egy lány sem szerette őt viszont még sosem?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=LBTdJHkAr5A

Ezt hallgatom és gyakran könnyezek, ha belegondolom magam a fájdalmas érzésbe, abba, hogy egy lánynak sem kellek valamiért. Már nem tudom mi a baj velem, aki nekem tetszik annak nem jövök be, aki nekem nem jön be, annak tetszem, de nem sok ilyen lány van, ritka, ha tetszem valakinek, tényleg enyire csúnya fiú lennék, ez a baj? Miért nem tudtok engem szeretni viszont lányok?

2012. júl. 4. 01:39
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

ma 01:52

Értem mire célzol. Nálam inkább olyan szokott lenni, hogy beleszeretek a lányba, legutóbb két hét minden napi chatelés elég volt ehhez, bár ő rossz lány volt, a könnyűvérű féle. Azóta megszakítottam vele a kapcsolatot, meg is írtam neki, hogy én nem csak szexet akarok, többet látok benne már, mint szexre használatos tárgyat.

Azelőtt meg majdnem összejöttem egy lánnyal, több randi is volt, de végül ő nem tudott belém szeretni, viszont egy másik srácba meg igen, úgyhogy miatta nem lett köztünk semmi végülis. Akkor is szerelmes voltam a lányba, ott már másfél hónapnyi minden napi beszélgetésről volt szó.

Rossz ez, hogy ilyen könnyen bele tudok szeretni a lányokba, de nem mindenkibe, azt vettem észre, hogy csak azokba, akik külsőre is vonzanak, illetve napi szinten tartjuk a kapcsolatot valamilyen szinten és aktívan érdeklődnek, kezdeményeznek nálam.

Ez a két lány azért is tetszett meg igazán, mert ők maguk is tettek a kapcsolatért, sőt, mondhatom, hogy gyakrabban kerestek, mint én őket, jó érzés volt végre valakinek fontosnak lenni, de aztán persze mindig jön előbb vagy utóbb a csúnya vég, a fájdalom és a hiánya valakinek, valaminek, az érzésnek, a mindennapos beszélgetéseknek. Az üresség, magány érzése és az, hogy nem kellek egy lánynak sem. El vagyok átkozva.

2012. júl. 4. 01:58
 12/43 anonim ***** válasza:
Ne is törődj velük. Csak a pénzed viszik b+ , de úgy .... Még annál is gyorsabban kiforgatnak mintha a pénzed kidobnád a vonat ablakából. Persze Hölgyeim nem a pénz meg a f*sz méret számít. Ismerem már a fajtátok :D
2012. júl. 4. 02:00
 13/43 anonim ***** válasza:

De azért mert egy lány szexet akar, még nem lesz könnyűvérű. Ő csak ennyit akar, ha ezt így őszintén megmondja, és nem hülyít senkit, nincs ezzel baj.

Ne vedd támadásnak, de szerintem ez nem szerelem ami nálad lezajlott. Inkább szeretethiány, vagy egy erős vágy arra, hogy legyen már valami. Nem lehet, hogy kicsit érzelgős vagy? Lehet erősödnöd kéne lélekben, hogy ne érjen ekkora traumaként, hogyha 2 hét chat után úgymond elutasítanak. Sportolsz valamit? Az sokat segít, de ne sakkozz vagy csocsózz, hanem ahol a test is fejlődik, meg a szellem is. Egy kicsit talpraesettebbnek kéne lenni, és akkor nem fog egy világkatasztrófaként érni, hogyha elutasítanak. Hanem úgy fogod fel majd, hogy ez nem jött össze, de nem baj, mert a következő összejöhet.

2012. júl. 4. 02:03
 14/43 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
2012. júl. 4. 02:08
 15/43 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem ez arra is vissza vezethető ,h még tapasztalatlan vagy kapcsok terén..

Ez változni fog 1 csomót minél több kapcsolatod véget ér valami oknál fogva gyüjtöd a tapasztalatokat és egyre könnyebben fel tudod majd dolgozni a szakítást...

2012. júl. 4. 02:08
 16/43 anonim ***** válasza:
Én meg ezt küldeném tesó: http://www.youtube.com/watch?v=YH09i4v6wXI
2012. júl. 4. 02:10
 17/43 anonim ***** válasza:
Igen, 0 tapasztalattal a para is nagyobb, ez természetes. Rakd rendbe magad, ez a kulcsa a dolognak. Keress valami elfoglaltságot, amiben magadra találsz, keress valami sportot, ami megerősít. Egy másik témába írtam ezt, de ide is passzol: "Az egyedüllétet kiválóan fellehet használni önmagunk tényleges megismerésére, sajnos ezt kevesen tudják, mert mindenki menekül önmaga elől egy párkapcsolatba, ami persze befuccsol."
2012. júl. 4. 02:14
 18/43 A kérdező kommentje:
Igen, elég érzelmes, érzékeny típus vagyok, olyan romantikus álmodozós féle, könnyen visznek az érzelmeim. Ez van, de elég jól elrejtem amúgy nappal, itt éjszaka meg előjönnek a könnyein és ilyen szánalmas zenéket hallgatok közben. Persze nekem is van szexéhes, perverz oldalam, szóval nem vagyok aszexuális vagy hasonló, de most inkább vágyom egy ölelésre, mint dugásra, ilyen állapotban szeretetre vágyom és szerelemre.
2012. júl. 4. 02:14
 19/43 A kérdező kommentje:

ma 02:14

Igen, ez igaz. Hidd el volt elég időm átgondolni milyen is egyedül élni, hiszen csak ebben éltem igazából, sosem volt még barátnőm, egy ideig jól bírtam egyedül, már kezdtem beletörődni, hogy én biztosan ronda vagyok és azért nem kellek a lányoknak, aztán előjött az érzés úgy két éve, hogy mégsem bírom már egyedül, most már szeretnék egy társat, azóta szenvedek igazán, de főleg az utóbbi egy évben és csak egyre rosszabb egyedül, szerelem és szeretet, pár nélkül. Ma már az is megvisel, ha egy szerelmes párt látok együtt csókolózva, ölelkezve buszon. Egyszerre érzek irigységet, szomorúságot és dühöt. Nem értem nekem miért nem jön össze, miért nem kellek a lányoknak?

2012. júl. 4. 02:18
 20/43 anonim ***** válasza:
És nincs egy nő ismerősöd sem, aki megölelne? Nem hiszem. És mitől lesz jobb, ha szerelmes leszel, mitől lesz jobb, ha kapcsolatod lesz? Tudod mi? Hogy nem leszel egyedül...Hogy lesz valaki, akire támaszkodhatsz. De én ezzel nem értek egyet, mert meg kell tanulni önmagunkra támaszkodni. Nekem is van 100 problémám, amivel most szembenézek, önmagamon belül persze. De senki nem segít, és senki nem ölel meg. Ezzel most nem valami harcedzett vietnámi veteránnak akarok tűnni, de bizony valamikor egyedül kell lennünk, és nem azért hogy összetörjünk, hanem hogy megerősödjünk. Én úgy gondolom, hogy a legnagyobb, legsikeresebb áttörések, és megerősödések az egyedüllétben tudnak történni. És ez nem egyenlő azzal, hogy most szerzeteskedni kell, vagy kizárni magunkat a világból, elvonulni a Tatooinra, mint Obi-Wan tette, hanem hogy most nem azon pörgünk mikor mi lesz, hol van a nő, ki szeret már, stb. Ezt le kell szarni, aztán azt tenni ami éppen előttünk áll. Majd a nő jön amikor jön, azért nem jön mert keresed mint a nem tudom mit. Kicsit engedd el a témát, de ne a depibe menekülj.
2012. júl. 4. 02:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!