Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy fiú ennyire maga alatt már jó ideje, csupán azért, mert nem volt még barátnője és egy lány sem szerette őt viszont még sosem?
http://www.youtube.com/watch?v=LBTdJHkAr5A
Ezt hallgatom és gyakran könnyezek, ha belegondolom magam a fájdalmas érzésbe, abba, hogy egy lánynak sem kellek valamiért. Már nem tudom mi a baj velem, aki nekem tetszik annak nem jövök be, aki nekem nem jön be, annak tetszem, de nem sok ilyen lány van, ritka, ha tetszem valakinek, tényleg enyire csúnya fiú lennék, ez a baj? Miért nem tudtok engem szeretni viszont lányok?
Mikor gyermekfejjel homokvárat építettem én,
Csinos szökőkúttal, alagúttal szépítettem én,
Aztán jött egy bácsi, rálépett és összedőlt a vár,
Utólag már sopánkodni kár.
Később felnőtt fejjel légvárat is építettem én,
Színes reményekkel, szerelemmel díszítettem én,
Aztán jött valaki, hazudott és összedőlt a vár,
Utólag már sopánkodni kár.
Vazzz!!!
Amúgy 100%-osan olyan mintha magamról hallanék XD
Ugyan ez vagyok maximálisan..
Amúgy szerintem nem feltétlenül van baj a külsőddel nagyon fontos a belső kisugárzás+a magabiztosság lehet valaki iszonytosan is helyes ha nincs önbizalma észre sem veszik ezt már csak magamból kiindulvas is mondom mert asszem nem vagyok ronda XDXD:D
hehe, ha már te megírtad én is.. az az igazság én is azt éreztem mintha én írtam volna a kérdést:DDD
csak én nem vagyok érzelgős.. legalábbis rohadtul nem mutatom ki, ha olyan helyzetbe vagyok is:) kisugárzásommal se lehet gond, mindent elhülyéskedek.. sztem a viccesség nem rossz:) de valamiért mégis.. na mind1 a kérdés igazából nem rólam szól, csak ez így előtört most írjak:D
ma 02:20
Hidd el, amíg megvolt ez az időszakom sem jöttek a lányok. Tudom, hogy nekem kell kezdeményezni, próbálkozni különben örökre egyedül maradok.
Ne görcsölj!A lányok megérzik,ha mindenáron arra utazol.
Nem feltétlen a szexre,egyáltalán egy normális párkapcsolatra gondolok.
Hülye javaslatnak tűnik,de egy ideig ne ez foglalja le az életedet.A szerelem akkor "üt be",amikor már nem is gondolsz rá.
Nem tudom miért,de így van.Tapasztalat.
Légy önmagad.Valaki vagy így szeressen,vagy így ne.
A szerelemben nincs kompromisszum.
Félmegoldások csak rossz dolgokat szülnek.
ma 02:25
Ebben is lehet valami. Amúgy én rondának tartottam, láttam magamat mindig is. A lányok sem tarthatnak valami vonzónak, ha nem ugrálnak körbe. Idegen lányoktól kértem ki véleényt, elég vegyes, valaki szerint helyes vagyok, mások szerint átlagos, megint mások szerint ronda. Szóval ezzel sem jutottam előrébb, magam sem tudom mi vagyok, de inkább a ronda felé hajlok szerintem, főleg, hogy még barátnőm sem volt.
ma 02:25
Önbizalmam nekem sosem volt, nincs miből, a külsőm miatt én mindig szorongva érzem magam emberek között. Kár, hogy nem lettem jóképű és magas.
ma 02:33
Próbáltam én mással foglalkozni, elnyomni a dolgokat, de hiába, mert úgyis előjönnek a vágyaim, az érzéseim. Arról nem is beszélve, hogy kettős dolog, egyrészt a szerelem, szeretet, lelkitárs hiányzik, másrészt meg a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!