Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy fiú ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy fiú ennyire maga alatt már jó ideje, csupán azért, mert nem volt még barátnője és egy lány sem szerette őt viszont még sosem?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=LBTdJHkAr5A

Ezt hallgatom és gyakran könnyezek, ha belegondolom magam a fájdalmas érzésbe, abba, hogy egy lánynak sem kellek valamiért. Már nem tudom mi a baj velem, aki nekem tetszik annak nem jövök be, aki nekem nem jön be, annak tetszem, de nem sok ilyen lány van, ritka, ha tetszem valakinek, tényleg enyire csúnya fiú lennék, ez a baj? Miért nem tudtok engem szeretni viszont lányok?

2012. júl. 4. 01:39
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
amúgy ő elég jól megfogalmazta: 02:33
2012. júl. 4. 02:38
 32/43 anonim ***** válasza:
Akkor ez a baj, hogy nincs önbizalmad. Azt kéne erősíteni, hogy legyen. Viszont az nem így fog erősödni, hanem csakis akkor ha teszel valamit érte, hogy erősödjön. Nem gondolkoztál még pszichológuson? Nem bánt, nem ír fel gyógyszert, nem küld szanatóriumba sem, bármikor mondhatod, hogy nem mész többet. Csak beszélgettek, hogy mi a pálya, ez a bajod, nehezen fogadod el magad, stb. Valahol el kéne kezdeni.
2012. júl. 4. 02:40
 33/43 A kérdező kommentje:

ma 02:23

Próbáltam lejjebb adni, de ez sem ment. De tényleg olyan nagy elvárás, ha nekem valamiért a vékonyabb, alacsonyabb, bájos arcú lányok jönnek be? Sok-sok ilyen lány van amúgy, sak naponta látok rengeteget, nincs hiány belőlük, de én nem mernék kezdeményezni élőben már egynél sem. Neten szoktam ismerkedni, aztán ha lehet élőben talizunk minél előbb. De jó, ha egy évben két lánnyal összejön egy randi és még az is sok. Tavaly is csak egy randim volt élőben, nehéz neten olyan lányt kifogni, aki környékbeli és szívesen ismerkedne is velem. A legtöbb lány vagy másra vágyik vagy csak egyszerűen jól el vagy egyedül én úgy tapasztalom. Gondolom ha csak szexre vágyik meg úgyis tud ismerőst.

2012. júl. 4. 02:41
 34/43 anonim válasza:

Nem tudom,hány éves vagy,nyilván fiatal,szeretetre éhes és türelmetlen.Lehet,hogy rondának tartod magad,-ehhez nem tudok hozzászólni-,de hogy az önbizalmad a bányászbéka feneke alatt van min.50 méterre,az biztos.

Rázd meg magad és épülj fel!!!

Ne az legyen a "kisugárzásod",hogy milyen szerencsétlen vagy.

2012. júl. 4. 03:10
 35/43 anonim ***** válasza:
Nincs időm végigolvasni a kommenteket, csak annyit mondanék fiú létemre, hogy ha van valami ami nem jön be a lányoknak, akkor az önsajnálat és a gyengeség tutira az. Legyél laza, bármilyen vagy is belülről, és látszólag fütyülj a világra, meglátod többre mégy majd mint az érzelgősséggel és a nyafogással.
2012. júl. 4. 06:46
 36/43 Truedavidov ***** válasza:
Randizgatsz és még válogatsz is, szerintem nem kéne siránkoznod sokaknak ennyi se jön össze.
2012. júl. 4. 13:06
 37/43 anonim válasza:
hány éves vagy?
2012. júl. 4. 21:00
 38/43 A kérdező kommentje:

ma 21:00

22, nem mintha sokat érnél az életkorommal.

2012. júl. 4. 21:18
 39/43 anonim válasza:

Hát pont benne vagy a korban. Azt mondják ilyenkor jó párt keresni. (csak ezért kérdeztem)

Hidd el, sikerülni fog, nem maradsz te egyedül :) Csak légy türelmes.

Sok sikert!

2012. júl. 5. 13:47
 40/43 A kérdező kommentje:

ma 13:47

Ide csoda kéne, eltelik egy év simán úgy, ha türelmes és sült galambra váró módban vagyok, hogy egy lánnyal sem ismerkedem meg. Tudom, tapasztaltam sok évig, hiszen így éltem, egészen két évvel ezelőttig, amikor elkezdtem változtatni és próbálkozn lányoknál, igaz egy évig csak társkeresőkön, de tavaly már élőben is leszólítottam pár lányt, bár többnyire haverokkal közösen többfős lány csoportokat, de igazából az eredmény semmi érdemleges, sőt volt csalódás is rendesen, azóta ismét nem szólítottam le lányokat, ez van már kb. három-négy hónapja, akkor volt az utolsó leszólításom, de nagyon meg is bántott a lány. Tudom, csak egy buta, felszínes tini lány, alig lehetett 14-16, de nagyon durván megsértett és én meg érzékeny vagyok, főleg mivel mindig is ettől tartottam, hogy túl ronda vagyok és emiatt sosem fogok kelleni egy lánynak sem. Ha ezt mondta, akkor nyílván igaza van, ha egy lánynak nem tetszem, akkor a többinek sem.

2012. júl. 5. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!