Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, más is azt érzi, hogy ő bizony sosem fog találni olyan lányt/fiút, akivel tökéletesen passzolnának jellemre és meglenne a kölcsönös testi vonzalom is persze?
Figyelt kérdés
Valahogy egészen sokáig hittem, hogy van olyan lány, de a napokban kezd tudatosulni bennem, hogy tévedtem, szerintem nincs is olyan lány, akivel mi összeillenénk, mintha én egy páratlan, ritka különc egyéniség, fiú lennék, akinek nincs párja. A testi vonzalomról nem is beszélve, mert arra megint kevés esély van, én nem vagyok helyes pasi, inkább nézek ki kisfiúnak. De nekem sem sok lány tetszik külsőre, vagyis, aki igen az tuti foglalt vagy, ha nem akkor jellemre elviselhetetlen vagy én nem jövök be neki a külsőm miatt stb. Nem sajnáltatás, csak tényközlés és kíváncsi vagyok van-e más is, aki így van ezzel. Én csak most ébredtem rá erre, érdekes, hogy egészen sokáig hittem abban, hogy lehet nekem is párom. De hülye voltam!2012. júl. 2. 00:52
31/34 A kérdező kommentje:
ma 02:51
A tömegnövelő és egyéb szerek miatt van, ez sajnos ezekkel jár, de nekem muszáj, mert annyira gyors anyagcserém van, hogy nálam csoda, ha sikerül egy kilót is felszedni. Anyám annak örül,ha egy kilóval kevesebb én annak, ha egy kilóval több vagyok.
2012. júl. 2. 02:54
32/34 anonim válasza:
hidd el az rosszabb, ha megtaláltad, de a távolság miatt nem lehettek együtt...ez van velem több mint fél éve, azóta 1 picivel sem jobb..mostanában egyre gyakrabban is sírok miatta esténként:/
33/34 anonim válasza:
hogy a f*szba várod el mégis, hogy egy lány szeressen téged, amikor te közölted, hogy te nem hiszel a "szép szerelmes tündérmesékben"??? amúgy te vagy az a nagy orrú, 165 centis srác, aki minden egyes nap tesz fel valami hasonló kérdést, amiben az szerepel, hogy mennyire csúnya, meg mennyire nincs esélye a lányoknál és a lányok mennyire defektesek. nem unod még, mert mi már k*rvára. szánalmas hisztis f*szkalap vagy, ezért nem kellesz senkinek.
34/34 anonim válasza:
Ⱳhite ßelle és 33-as! szerintem is ő lesz az a rinyagép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!