Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nos, más is azt érzi, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos, más is azt érzi, hogy ő bizony sosem fog találni olyan lányt/fiút, akivel tökéletesen passzolnának jellemre és meglenne a kölcsönös testi vonzalom is persze?

Figyelt kérdés
Valahogy egészen sokáig hittem, hogy van olyan lány, de a napokban kezd tudatosulni bennem, hogy tévedtem, szerintem nincs is olyan lány, akivel mi összeillenénk, mintha én egy páratlan, ritka különc egyéniség, fiú lennék, akinek nincs párja. A testi vonzalomról nem is beszélve, mert arra megint kevés esély van, én nem vagyok helyes pasi, inkább nézek ki kisfiúnak. De nekem sem sok lány tetszik külsőre, vagyis, aki igen az tuti foglalt vagy, ha nem akkor jellemre elviselhetetlen vagy én nem jövök be neki a külsőm miatt stb. Nem sajnáltatás, csak tényközlés és kíváncsi vagyok van-e más is, aki így van ezzel. Én csak most ébredtem rá erre, érdekes, hogy egészen sokáig hittem abban, hogy lehet nekem is párom. De hülye voltam!

2012. júl. 2. 00:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. júl. 2. 01:15
 12/34 anonim ***** válasza:
Es te megis honnan ismered minden lany izleset??-.- hulye.
2012. júl. 2. 01:17
 13/34 anonim ***** válasza:
Hát, nézd, az én barátom matematikailag levezette, hogy ő nem lesz képes alkalmas párt találni. Én megtaláltam a hibát a bizonyításában (ő maga mondta, hogy erre az alesetre nem gondolt). Én is különc vagyok, ő is - éppen összeillünk. De nagyon. Ez a tipikus "zsák a foltját" esete. Egyébként előtte én is eléggé meg voltam győződve róla, hogy soha senkit nem fogok találni, nagyon kilátástalannak láttam a helyzetet.
2012. júl. 2. 01:25
 14/34 A kérdező kommentje:

ma 01:15

22

ma 01:17

hasonlóak, hiszen genetikailag be vannak programozva, hogy a bunkóbb, izmosabb, magasabb, alfákra hajtsanak, az kelljen neki, aki elérhetetlen, de nem genetikai hulladék, ami alatt az alacsony, vékony, ronda fiúkat értik.

Valami határ is van, 175-180cm, aki nem éri el ezt, az szinte csak a csoda segítségével szerezhet olyan lányt, akit akar, ezért van az, hogy sok ronda lány jár alacsony fiúkkal. Ez egy üzlet, egyikőjük sem kell senkinek sem, így megalkudnak. Én inkább maradok egyedül, minthogy becsapjak valakit, hogy szépnek látom, közben meg nem kívánom, sajnálom, de engem taszítanaka túlsúlyos emberek, főleg a lányok.

2012. júl. 2. 01:27
 15/34 anonim ***** válasza:

Három és fél milliárd nő él a világon, azt képzeled, pont te vagy annyira különleges, hogy hozzád senki, de senki nem illik?

Persze ha magadba zuhansz, önző vagy, kommunikációképtelen vagy stb., akkor lehet, hogy nem találod meg az egyiket sem abból a több tízmillióból, aki illene hozzád.

2012. júl. 2. 01:28
 16/34 anonim ***** válasza:
Szóval testileg te nem vagy vonzó, nemcsak alacsony vagy, hanem vékony is, tenni azért, hogy mondjuk izmosabb legyél, nem teszel, de azért az elvárásaid a nők külsejét illetően az egekben vannak. A nő jellemétől ezek után mit vársz? Érdekelne.
2012. júl. 2. 01:33
 17/34 A kérdező kommentje:

ma 01:28

Nem tudom, de én most erősen ezt érzem, eddig nem éreztem ezt, de most már igen. Valami baj van velem, ha nem kellek egy lánynak sem, tudom is mi, a külsőm, ha magas és jóképű lennék pluszban izmos és pénzes már bárkit megkaphatnék, akit csak akarnék. Én most a pénz hatalmában hiszek már csak igazán. De semmiképp sem az igaz szerelemben és egyéb mesékben.

2012. júl. 2. 01:34
 18/34 A kérdező kommentje:

ma 01:33

Ez bonyolult, nem állok úgy anyagilag, hogy hatalmas változásokat tudjak tenni. Ha még egy kondibérletre sem futja, gondolhatod mennyire esélytelen így változni külsőre. De amúgy is rossz a genetikám, inkább fogyni tudok ,mint hízni, kondizással és tömegnövelővel nagy nehezen felszedtem pár kilót, de ez le is ment, amint elfogyott a pénzem és nem bírtam tovább anyagilag. Igazából ezért is vagyok most ahol, mert az összes pénzem kondira, tömegnövelőre és márkás ruhákra költöttem, de mindegy, nem panaszkodom, én tudom, hogy megtettem mindent és meg is tennék, de felesleges. Egy kapcsolat két oldalú, én hiába küzdök, ha nincs rám kereslet vagy épp nem találok olyan lányt, akinek a jelleme és külseje is vonzó a számomra.

2012. júl. 2. 01:38
 19/34 anonim ***** válasza:

akkor csináld a fegyencedzést.

az a könyv csak 4ropi és ha rendesen csinálod és rendesen eszel hozzá,akkor pakol rád izmot.

2012. júl. 2. 01:40
 20/34 A kérdező kommentje:

ma 01:33

Igen, az igényeim az egekben vannak. Vékonya, alacsony, arcra bájos lányt keresek, aki jellemre humoros, hűséges, megértő, ragaszkodó, kedves, értelmes és őszintén tud szeretni engem.

2012. júl. 2. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!