Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nos, más is azt érzi, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos, más is azt érzi, hogy ő bizony sosem fog találni olyan lányt/fiút, akivel tökéletesen passzolnának jellemre és meglenne a kölcsönös testi vonzalom is persze?

Figyelt kérdés
Valahogy egészen sokáig hittem, hogy van olyan lány, de a napokban kezd tudatosulni bennem, hogy tévedtem, szerintem nincs is olyan lány, akivel mi összeillenénk, mintha én egy páratlan, ritka különc egyéniség, fiú lennék, akinek nincs párja. A testi vonzalomról nem is beszélve, mert arra megint kevés esély van, én nem vagyok helyes pasi, inkább nézek ki kisfiúnak. De nekem sem sok lány tetszik külsőre, vagyis, aki igen az tuti foglalt vagy, ha nem akkor jellemre elviselhetetlen vagy én nem jövök be neki a külsőm miatt stb. Nem sajnáltatás, csak tényközlés és kíváncsi vagyok van-e más is, aki így van ezzel. Én csak most ébredtem rá erre, érdekes, hogy egészen sokáig hittem abban, hogy lehet nekem is párom. De hülye voltam!

2012. júl. 2. 00:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

ezt az kijelentésed, hogy ronda, 175 centi alatti, sovány pasikkal nem jár senki max. a nagyon csúnya lányok, megcáfolnám. én egy olyan 6-7/10-es csaj vagyok és szándékosan ilyeneket kerestem hogy ne legyen velem bunkó, ne csaljon össze-vissza, ne legyen beképzelt.

úgy gondoltam, ez a típus ragaszkodóbb, jobban tud szeretni, az egész kapcsolat-dolgot komolyabban veszi és értékesebbnek tartja mint az egyórás numerákat.

tévedtem, ők is ugyanúgy megcsinálták ezeket mint az Adoniszok, az alfahímek.

rájuk pazaroltam az időmet, hosszú hónapokig ismerkedtem velük, meg jártam (persze a jó oldalukat mutatták kezdetben).

mind különleges, érdekes személyiségük volt és mindben hatalmasat csalódtam.

tuti van bennem is hiba, pont az ami benned, az önbizalomhiány. nem merek odamenni a helyes pasikhoz mert biztos foglaltak/bunkók/hűtlenek stb.

de most úgy döntöttem, csakazértis jó pasival fogok járni, mert ha a csóró, "genetikei hulladék"-ok is csak bánatot okoznak, legalább addig, amíg hiteget, hadd gyönyörködjek egy szép test látványában.

na biztos nem ilyen választ vártál, de mint láthatod, más is van úgy mint te.

2012. júl. 2. 01:41
 22/34 A kérdező kommentje:

ma 01:40

Ez egy baromság, hallottam róla és csináltam is, de abba is hagytam mert nálam nem fog működni, tömegnövelőre így is szükséem lenne, de az sem olcsó mulatság, szóval inkább most azon vagyok, hogy legyen végre melóm és akkor inkább kondizok újra, de már magam miatt fogom csinálni, hogy megtudjam védeni magamat, mert egy ilyen vékony, atléta testben, bár jó dolog könnyűneké érezni magam és nem szenvedni a túlsúlytól, de ettől még könnyen leverhet egy ilyen bunkó izomállat, akiket sosem bírtam. Volt már összetűzésem ilyen állatokkal.

2012. júl. 2. 01:51
 23/34 A kérdező kommentje:
Na meg az alkalmi szexkapcsolatokhoz jó testre lesz szükségem, eddig is azért utasítottak el, mert nem volt jó testem, ha kigyúrom magam, legalább dughatok majd.
2012. júl. 2. 01:52
 24/34 A kérdező kommentje:

ma 01:41

Nyugodtan, tedd azt, nem is látom értelmét, hogy miért adjanak az emberek lejjebb az igényeikből. Én inkább döglök meg egyedül, minthogy egy kövér, számomra nem vonzó lánnyal legyek együtt! Egyszer próbáltam és megbántam, azóta nem erőszakolok semmit, ami nem megy azt nem kell erőltetni.

2012. júl. 2. 01:53
 25/34 anonim ***** válasza:

Vegyél otthonra súlyokat, húzódzkodás, tolódzkodás stb., Tarzannak sem volt pénze kondibérletre, aztán mégis.

Értelmesnek tűnsz, találj ki valami olyan munkát, amivel jó pénzt tudsz keresni. Rengeteg csajnál javul az esélyed, ha legalább valami tűrhető fizetésed van.

Persze ezek többéves projektek, de amíg ezeken dolgozol, addig is belefuthatsz egy humoros, hűséges, megértő stb. lányba, aki belédszeret. Ismerek egy srácot, aki cirka 157-158 centi magas, cérnavékony (kb. 45 kiló), és egy 186 centi magas, bombázó csajjal jár. Na jó, mondjuk az a csaj nyilván nem komplett teljesen.:)

2012. júl. 2. 01:55
 26/34 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

165cm vagy és debreceni? :D

OFF: Leütöm már a macskákat, hogy itt nyögnek.... :D

2012. júl. 2. 02:00
 27/34 anonim ***** válasza:

1.51

baromság?

és mégis mennyi ideig csináltad,hogy sikerült levonnod ezt a következtetést.

meg ha kigyúrod magad,akkor meg tudod védeni magad?

miféle összefüggés van szerinted a kigyúrt test és verekedés között?

meg csak a tápkiegtől lehet hízni?

miféle f@szságogat hordasz te itt össze?

gondolom mindenbe csak így belekóstolsz és egy hét után leszarozod.

se kitartás,se tisztelet,se hozzáértés.

ez a csajozási felfogásodra is ugyanúgy érvényes,te nyafogó majom.

2012. júl. 2. 02:12
 28/34 A kérdező kommentje:

ma 02:12

Nekem a kondizás már bevált, sikerült tömegnövelnem, ami bevált abban bízok, ez a fegyencedzés dolog nem nekem való, fekvőtámaszokat lenyomtam, de nem sok értelme volt, annyira nem is érdekelt őszintén szólva, mert nekem a kondizás bevált és én abban hiszek, azt szeretttem csinálni. Tömegnövelővel még, ha nem is sokat de sikerült növekednem. De amint abbahagytam visszaestem Nem ahzért hagytam abba, mert lusta voltam vagy nem bírtam, hanem anyagilag kifogytam, szóval csak tudd, hogy ezen nem múlik, de mivel nem tudok havi 8-9 ezret, amiből annak idején kijöttem szánni jelenleg erre, így esélytelena dolog. Mindenhez pénz kell, a kajához is, szóval felesleges vitázni, amíg nem lesz rendes anyagi hátterem, bukós az egész edzés dolog. Addig maradok ilyen nyomi, vézna, aki nem kell a lányoknak, de ez má rnem is izgat, fontosabb a pénz, mert elég rossz érezni, hogy semmire sem telik, mindent nem várhatok a szülőktőlk, akik amúgy sem állnak valami jól, épp, hogy bírják a számlákat kifizetni.

2012. júl. 2. 02:32
 29/34 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Akkor maradsz ilyen ha ilyen akarsz maradni. Nem kell sokat kínoznod magad csak idő kell hozzá, pár hónap, meg rendszeresen. Ami tényleg jó az a tejprotein, magnézium, cink.

Aki nem sportol semmit, csak Él, teszi a dolgát, az már önmagában elég, hogy jól nézzen ki ha nem eszik össze minden szart. Normális aktív élet mellett egy minimális erőfeszítéssel szuper testet lehet varázsolni.

2012. júl. 2. 02:48
 30/34 anonim ***** válasza:
lehet, hogy csak én akarom bebeszélni magamnak, de vannak olyan időszakok amikor az ember akárhogyan akarja, de nem lesz ideje mozogni (úgy és annyit ahogyan azt igazából kellene). a kondizás után az izmok sokkal gyorsabban leépültek, míg a húzódzkodás/fekvőtámasz/felülés/guggolás eredménye tovább megmaradt.
2012. júl. 2. 02:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!