Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerelem, vagy még csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem, vagy még csak vonzalom?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm, akivel baráti, vagy inkább közeli ismerősi a kapcsolatunk. Legalább is az volt az elmúlt 7 évben. Mindig is éreztem a vonzalmat, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Viszont az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy ha találkozunk, vagy csak összefutunk, őrült módon elkezd verni a szívem, teljesen izgalomba jövök tőle. Sokszor leblokkolok beszélgetés közben, pedig amikor magamban vagyok, olyan jól el tudom képzelni, hogy majd frappánsakat szólok be neki :-D folyton azt figyelem, hogy hol találkozhatnánk "véletlenül", de amikor ott a lehetőség, akkor meg nem tudok élni az alkalommal, hogy beszédbe elegyedjek vele. Így megvárom, amíg ő keres meg engem, de addig egyfolytában róla ábrándozok. Már belehülyülök ebbe az egészbe, én nem voltam ilyen régen. Mindig azon agyalok, hogy milyen ürüggyel vegyem fel vele újra és újra a kapcsolatot, hogy láthassam és vele lehessek egy kicsit. Amikor találkozunk, szinte szárnyalok, de kb. fél óra múlva teljesen magamba tudok roskadni, vagy ha véletlenül nem jön össze a találkozás, akkor is megzuhanok. Szinte kivétel nélkül minden éjszaka álmodok vele. Ez már szerelem lenne? Vagy még csak vonzódásnak hívjuk?
2012. máj. 14. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Hany eves vagy? <12 eves gyerekek szoktak kerdezgetni, hogy milyen erzes a szerelem.

Te tudod legjobban, hogy mit erzel.

2012. máj. 14. 11:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát bocs, hogy nem vagyok tisztában az érzéseimmel így 30 évesen :-( gondoltam egy kívülálló könnyebben átláthatja a helyzetet a leírt infók alapján. Voltam már szerelmes, de az régen volt...
2012. máj. 14. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a szerelem. :)
2012. máj. 14. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Sztem meg inkább vonzalom, vagy méginkább: belehabarodtál.
2012. máj. 14. 11:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Belehabarodás nem egyenlő a szerelemmel?
2012. máj. 14. 11:30
 6/9 anonim válasza:
nálam is ugyanez volt pontosan 7 évig de egy idő után egyre erősödtek az érzelmek. átmulatott éjszaka után már nem bírtam és véget akartam vetni az örlődésnek és megkérdeztem szerinte milyen viszonyba állunk. azóta majd 1 éve a szerelmesek életét éljük. szóval szerintem szerelem :)
2012. máj. 14. 11:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: irigyellek! Mi sosem élhetnénk a szerelmesek életét önfeledten, max titokban... pedig én is szívesen megkérdezném, hogy mit gondol erről az egészről, főleg amikor olyan jeleket küldözget!
2012. máj. 14. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
És ha megkérdezed mi lesz, leharapja a fejed? Jobb megtenni, mint meg nem tenni és aztán bánni egész életedben..
2012. máj. 14. 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Még az is lehet,hogy leharapja... nem egy egyszerű eset...
2012. máj. 14. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!