Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egyik pasinál ezek a reakciók vannak, a másiknál meg nincsenek jelen? Pedig mind a kettő tetszik.
Több pasi is tetszik egyszerre, nyilván. Viszont a legtöbbnél teljesen szimpla a helyzet, beszélgetünk, ha találkozok velük, viccelődök, néha mosolygok... viszont az egyik férfit ha meglátom, egyszerűen nem tudom letörölni a mosolyt az arcomról és még csak nem is tehetek róla, nem tudom kontrollálni. Sokkal inkább zavarban vagyok, kapkodok, hadarok... Addig oké, hogy tetszik, azért. De a másik pasi (nevezzük B-nek), sokkal jobban néz ki. Magasabb, helyesebb az arca, értelmesebbnek tűnik, kedves a mosolya, egyszerűen olyan "tökéletes pasi" kategória. És nála nem vagyok annyira hűdezavarban. Míg A-nál egyszerűen úgy kell kényszeríteni magam, h ne vigyorogjak folyton. Lehet csak azért, mert A is folyton mosolyog rám? De mondom, B sokkal inkább bejön külsőre és belsőre is. Miért van ez? B jobban tetszik, akkor miért A-nál vagyok jobban zavarban?
20/L
Hát nem tudom, lehet hogy külsőre B jobban jön be, de valahogy az a megérzésem hogy jobban járnál A-val.
Én legalább is így tapasztaltam, egy ideig jó lenne B-vel aztán szép lassan elmúlna az érzés, és rájönnél amit hogy óóó basszus. Ha jól érzed magad vele meg mosolyogsz az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!