Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy egyik pasinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy egyik pasinál ezek a reakciók vannak, a másiknál meg nincsenek jelen? Pedig mind a kettő tetszik.

Figyelt kérdés

Több pasi is tetszik egyszerre, nyilván. Viszont a legtöbbnél teljesen szimpla a helyzet, beszélgetünk, ha találkozok velük, viccelődök, néha mosolygok... viszont az egyik férfit ha meglátom, egyszerűen nem tudom letörölni a mosolyt az arcomról és még csak nem is tehetek róla, nem tudom kontrollálni. Sokkal inkább zavarban vagyok, kapkodok, hadarok... Addig oké, hogy tetszik, azért. De a másik pasi (nevezzük B-nek), sokkal jobban néz ki. Magasabb, helyesebb az arca, értelmesebbnek tűnik, kedves a mosolya, egyszerűen olyan "tökéletes pasi" kategória. És nála nem vagyok annyira hűdezavarban. Míg A-nál egyszerűen úgy kell kényszeríteni magam, h ne vigyorogjak folyton. Lehet csak azért, mert A is folyton mosolyog rám? De mondom, B sokkal inkább bejön külsőre és belsőre is. Miért van ez? B jobban tetszik, akkor miért A-nál vagyok jobban zavarban?

20/L

2012. máj. 11. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert A-nak valamiért meg akarsz felelni. Ő ilyen típus, ezt váltja ki belőled. B-vel egyértelműen jobban járnál.
2012. máj. 11. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, lehet hogy külsőre B jobban jön be, de valahogy az a megérzésem hogy jobban járnál A-val.

Én legalább is így tapasztaltam, egy ideig jó lenne B-vel aztán szép lassan elmúlna az érzés, és rájönnél amit hogy óóó basszus. Ha jól érzed magad vele meg mosolyogsz az jó.

2012. máj. 28. 22:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak annyi a baj, h sokkal inkább úgy érzem, jobban passzolnék B-hez. A is nagyon jó fej, de nem lehet, h ezek a reakciók csak azért vannak nála, mert sokkal többször találkozom vele? Az a baj, h A és én két külön műfaj vagyunk, más a stílusunk, az érdeklődési körünk, az életvitelünk... B meg olyan, akiről mindig is álmodoztam: okos, helyes értékrendje van, normálisan néz ki és kedves. :) A fene se tudja, mi lenne a jó. Az eszem szerint simán B a nyerő... A meg... az ösztöneim szerint? De az se biztos... nem feltétlen azt jelenti, h A jobban tetszik, csak lehet, h jobban zavarba tud hozni, nem?
2012. máj. 29. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Na jó, hát akkor egyértelműen B.
2012. máj. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!