Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, más is azt érzi, hogy ő bizony sosem fog találni olyan lányt/fiút, akivel tökéletesen passzolnának jellemre és meglenne a kölcsönös testi vonzalom is persze?
Figyelj én is így vagyok vele, vagyis nem egészen mert tudom hogy lesz, csak rendkívül hiányzik ez az egész.
De már ez idegesítő kérdés, mert ma már 3-an ha nem kérdezték meg akkor 1x sem.
"Tényközlés" :D
Ez attól függ, hogy milyenek az elképzeléseid. Egy szépségkirálynő, vagy akár egy átlagos, magára valamit adó lány nyilván nem fog egy 120 kilós, ápolatlan pacákkal leállni. Most ez csak egy példa arra, hogy miért nem mondom azt, hogy "mindenki talál olyat aki mindentéren az álmai nője/férfija". Ha nincsenek belül vagy kívül drasztikus problémáid, akkor nincs veszve a dolog. Mindenkinek más jön be.
Ebből, hogy "tuti foglalt" nekem az jön le, hogy ezt te gondolod, de amúgy nem bizonyosodott be egy ilyen lányról. Nincs önbizalmad és így állsz neki, hogy neked ilyen nem lehet.
Ha nincsenek túl konkrét elképzeléseid, mint pl., hogy legyen 160-165 közötti, szőke, kék szemű meg ilyenek, akkor pusztán a számok alapján találhatsz magadnak legalább egy olyan lányt, aki megfelel belsőleg is és tetszik is. Persze ehhez nyitott szemmel kéne járni, ami úgy, hogy eldöntöd magadban, hogy "ilyen márpedig nincs", nem fog menni!
hát, ha kellő pia van bennetek a fenétse nézi a külsődet.
Vagy ha örömlányhoz fordúltál.
nem.
soha nem éreztem ehhez hasonlót.
ha nem volt csajom,akkor a hiány miatt az igényeimből is engedtem,csakhogy dughassak,és nem bántam meg egyiket sem.
a ritka különcséged meg inkább hívnám magányosságnak,antiszociális hozzáállásnak.
ez a jellembeli fejtegetésed is hibás.
ha egy csaj elég ideig van veled,akkor előbb-utóbb aláveti magát az akaratodnak és alkalmazkodni fog hozzád,vagyis a jellemét formálhatod,alakíthatod,ahogy ő is fogja valamilyen szinten a tiédet is formálni.
ma 01:01
Külsőre nem nehéz nekem tetsző lányt találni, rengeteg ilyen lány van, de jellemre, szerintem egy sincs vagy, ha van is már foglalt, de leginkább az lehetne a gond, hogy én nem jönnék be külsőre nekik, szóval már ez is elég, hogy ne lehessen semmi se köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!