Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a magyar csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a magyar csajok Európa Ku. Rvái?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 21:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én olyat olvastam, hogy szándékosan a "selejtekből" válogatnak be többet, hogy züllesszék a fiatalokat vele. Különben rém sok celebfiúkhoz hasonló sekélyes, zokniagyú srác is körülvesz, DE a saját érdekemben próbálok nem általánosítani, és meglátni a normálisakat. :-)
2012. jún. 29. 15:25
 52/64 A kérdező kommentje:
Ez a világ hová fajul,mi lesz ennek a vége?
2012. jún. 29. 15:27
 53/64 anonim ***** válasza:
Kitudja. Én csak arra vagyok érzékeny, amikor csak az egyik nemre vetítik ki a dolgokat. Látni kell, hogy mindkettőben van ilyen is, olyan is. Sőt, lezülleni meg csak együtt tudnak, mert kölcsönösen arra van kínálat, amire van kereslet. Fiúk között is sok a buta, komolyan, már-már félig analfabéta, és erkölcsre-viselkedésre is igencsak alacsony szinten álló. Mindez inkább társadalmi probléma. És sajnos, ha két fiatal összekerül, általában az alacsonyabban lévő "rántja" magával mentálisan-erkölcsileg a másikat (bármelyik legyen az). Nem arra célzok, amikor az egyik picit intelligensebb, vagy tanultabb, hanem úgy emberileg.
2012. jún. 29. 15:30
 54/64 anonim ***** válasza:
Kulcskérdés!Hát igen ebbe most nem akarok belemenni,de a zsidók bomlasszák a társadalmat és züllesztik a fiatalokat.Pont most gondoltam végig a média agykárosító hatásait,valaki hatással van,valakire meg nem.Rám szerencsére nem.
2012. jún. 29. 15:31
 55/64 anonim ***** válasza:
És itt kell hozzátenni, hogy sok rendesnek "induló" lány ábrándulhat ki, amikor azt látja, hogy a fiúk 10 nőből azt a kettőt veszik észre, akinek szilikon mellei vannak, és rózsaszínben pompázik. Hozzátéve, hogy ha a rendes lány is megkapja ugyanazokat a jelzőket (buta, r.banc, stb), amiket a másfajta, mert a fiúk általánosítanak, egy idő után beleunhat, és úgy lesz vele, hogy tökmindegy "milyen". Persze, ez kissé sarkított, de van benne valami!
2012. jún. 29. 15:33
 56/64 anonim ***** válasza:

ma 15:31:

Ez egy külön kérdést érdemelne, ha nem lenne lassan nyílt titok. :-)

2012. jún. 29. 15:33
 57/64 anonim ***** válasza:
Ez igaz!Félreértés ne essék,fiúk között is rengeteg a primitív,szánalmas analfabéta barom.Ugye eleve azok akik az ilyen szilikoncicákat (mint amilyet neked is küldtem képen) az égig dicsérik,meg szépnek nevezik,a normális szép lányokat meg nem veszik észre,utálom az ilyen balfékeket.Plusz vannak a homokos celebekhez hasonló fiúk,hát azok se a kedvenceim,de a legprimitívebbek a ,,pávák".Hát azoknál szánalmasabb még nem született,olyanok mint akur.vák.
2012. jún. 29. 15:34
 58/64 anonim ***** válasza:
Akkor mégiscsak megvan, hogy kétoldalú a dolog. :-) Én legalábbis úgy látom, hogy "átlagban" egyik nem sem igen áll erkölcsileg magasabb szinten. Viszont engem mindig maga az ember érdekel, akit megismerek. Próbálom nem rávetíteni a rossz tapasztalatokat. Azzal egyébként is csak az induló ismeretséget tenném tönkre.
2012. jún. 29. 15:37
 59/64 anonim ***** válasza:
Igen,a sok balfék pasi miatt,akik közösségi oldalakon ilyen nőknek nyalnak,ezek miatt lesz sok normális lányból is ribanc,mert látják hogy erre van igény.Ez azért szomorú.Az induló ismeretségről meg,egy normális férfi szerintem nem nagyon tud komolyan venni egy kur.vásan öltöző lányt,mint ahogy egy normális csaj sem egy fiút aki úgy néz ki mint fluor tomi :D
2012. jún. 29. 15:43
 60/64 anonim ***** válasza:
Gyarapodtak a kommentek :D
2012. jún. 29. 15:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!