Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a magyar csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a magyar csajok Európa Ku. Rvái?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 21:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
Nem. Azok a magyar fiúk. :-)
2012. jún. 28. 11:35
 22/64 anonim ***** válasza:
Van benne igazság.Külföldön sokfelé úgy ismernek minket.
2012. jún. 28. 11:51
 23/64 anonim ***** válasza:

Szerintem máshol is vannak könnyűvérű nők, csak pl. ha nem olyan szépek, akkor nyilván a "sikerük" sem lesz akkora.

Sajnos van 1-2 olyan barátnőm is, aki megcsalta a pasiját különféle kifogással, aztán élik tovább az életüket, mintha mi sem történt volna, és ráadásul egyszer az egyikük nagyban elkezdte szidni a hivatásos k-kat... Kérdem én, hol van itt az igazság? Annak a legnagyobb a szája, aki "sáros"? Az baromira nem érdekel, hogy a hivatásosak mit művelnek, viszont az annál inkább felháborít, hogy az állítólagos normális emberek mit meg nem engednek saját maguknak!

2012. jún. 28. 11:53
 24/64 anonim ***** válasza:
A világ kur.vái.Hallottátok hogy Hollandiában meg Scájcban kiszorítják a munkaerőt?Egyrészt a rossz gazdasági helyzet miatt,de ez nagyon keveseket érint,inkább az az ok hogy lusták és scak ehhez értenek.Egy szép nő bármilyen jól fizető munkát találhatna,csak azért mert jól néz ki,de ők inkább ezt válasszák,és a rossz magyar gazdasági helyzet a mentségük (csak szerintük).
2012. jún. 28. 13:15
 25/64 anonim ***** válasza:
Magyarországon már magyar se sok van. Inkább az egzotikus* lányok inkább. :D
2012. jún. 28. 14:18
 26/64 anonim ***** válasza:
Legtöbb magyar csaj küldöldön ,,dolgozik".
2012. jún. 28. 22:07
 27/64 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Én magyar csaj vagyok, de senkinek nem vagyok a k.urvája, nem hogy Európáé.
2012. jún. 28. 22:17
 28/64 anonim ***** válasza:
Télleg, hallottam hogy az egyik magyar csaj valami nagy bolygólabor vezetője Amerikában. :O
2012. jún. 29. 08:27
 29/64 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mindegyik csajra értettük,de nem lehet úgy csinálni mintha nem tudnánk róla,hogy a legtöbb magyar csaj ezt csinálja,nem csak külföldön,itthon is.
2012. jún. 29. 14:03
 30/64 anonim ***** válasza:

A fiúk se jobbak / a legtöbbet enyhe túlzásnak tartom, rengeteg barátnőm van, és egyik se "bármit bevállal" kategória, főleg nem fizettek nekik soha (sem valóban, sem jelképesen).

Rossz körökben mozogtok. De hajrá. :)

2012. jún. 29. 14:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!