Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a magyar csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a magyar csajok Európa Ku. Rvái?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 21:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:

A legtöbb magyar csaj egyetemre jár, meg dolgozik. Engem legalábbis ilyenek vesznek körül. Nem lehet, hogy ránéztek valakire, és egyszerűen megállapítjátok róla, hogy "prosti"? Vagy másképp kezeljük a fogalmakat, vagy nagyon már a környezetünk! Olyan nőket ismerek, akik váltogatják a partnert (de ők igen igényesek, nem ritkán ezért), de "prostit" bevallom egyet sem. Pedig elég széles az ismeretségi köröm.

Úgy látszik nem "jó" helyen vagyok. :-)

2012. jún. 29. 14:54
 32/64 anonim ***** válasza:
Ez aztán a visszavágás!A fiúk nem híresek Amszterdamban,Svájcban,de még Európán kívül Dubai-ban sem :D
2012. jún. 29. 14:55
 33/64 anonim ***** válasza:
Habár unokahúgomat is k.rvázták már le, pedig nem öltözik úgy, még fiúzgatni se nagyon fiúzgat, most szerzi a doktoriját. ://
2012. jún. 29. 14:56
 34/64 anonim ***** válasza:

ma 14:55: Pedig én főleg fiúktól hallom, hogy szívesen szexelnének pénzért, csak a kutya se fizet nekik. :-) Lehet, hogy csak viccelődnek, de nagyon gyanús, hogy megtennék.

Talán azért nem híresek, mert "fizetősben" sosem tudnak akkora eredményeket elérni. Mivel még mindig könnyebben kaphatóak a nőknél, a gazdag nők se nagyon fizetnek, ha ingyen is hozzájutnak a fiúkhoz.

Ennek ellenére nem egy esetről tudok, hogy fiatal srác beköltözött vagyonos idősebb nő lakásába, és természetben fizet. :-)

2012. jún. 29. 14:58
 35/64 anonim ***** válasza:
Hát az egyetemre járó nők közül,a legtöbben űzik az ipart,ezt mindenki tudja.Ránézésre lehet látni hogy melyik lány mennyire tisztességes,az öltözködése,viselkedése sokmindent elárul.Itt a fő kérdés az,hogy a magyar csajok közül tényleg sokan vállalnak-e szexmunkát itthon és külföldön.Ez sajnos igaz,azt is leírtuk hogy miért,de sajnos ingyen is csinálják,a pénzes külföldi palik meg megmondhatják akik ide jönnek,hogy mennyire könnyűvérűek,illetve azok is tudják akik külföldön élnek.(lásd VV Seherezádé Olaszországban már bemutatkozott).
2012. jún. 29. 15:00
 36/64 anonim ***** válasza:

Azt sem tudom, ki az akiről írsz. De rémlik, valami valóságshow szereplő. No, azokban meg a fiúk is kb ugyanolyan mocskos r.bancok, normál csajnak nem kellenének.:D Érdekes: én két egyetemre is jártam/most egy harmadikra, de "iparűzőket" nem ismerek (pedig kitárgyalunk mindent).

Hm, elég felületes kijelentés, talán néhány egyetemen előfordul, de túlzásnak tartom! :-)

2012. jún. 29. 15:03
 37/64 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyi férfi űzi az ipart és mennyi lány ?A férfiaktól ez még mindig elfogadottabb,mint ahogy a való életben is a kur.ogatás.Magyarországon nem hiszem hogy nagyon vannak ilyenek,inkább az olasz meg a spanyol szépfiúk között akadnak ilyenek.
2012. jún. 29. 15:03
 38/64 anonim ***** válasza:
"ezt mindenki tudja" Ezt a szófordulatot meg tapasztalataim szerint olyanok szokták használni, hogy megtámogassák a mondanivalójukat vele, akik kilóméterekről ítélkeznek vadidegenek felől, igen felületes infók (ránézés :D) alapján. :-) (Közben nem jut eszedbe, hogy ha másik rádnéznek, esetleg RÓLAD mi minden baromságot gondolhatnak hasonló alapon)? :-)
2012. jún. 29. 15:04
 39/64 anonim ***** válasza:
Egy egyetemre elég sok ember jár,ezek közül elég sokan lány is,nem hiszem hogy mindegyiket ismerted :DEgyébként ő az a ribanc: [link]
2012. jún. 29. 15:05
 40/64 anonim ***** válasza:

- "A férfiaktól ez még mindig elfogadottabb,mint ahogy a való életben is a kur.ogatás." Ez engem hol érdekejlen? :-) (Hogy mi az elfogadott)?

- Írtam, miért űzik kevesebben az "ipart": mert kevesebben tudják. Mivel a ff. míg világ a világ, könnyebben kapható, "ingyenes" lesz, így egy gazdag, jómódú nő sem lesz rákényszerülve, hogy fizessen érte.

2012. jún. 29. 15:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!