Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a magyar csajok Európa Ku. Rvái?
A legtöbb magyar csaj egyetemre jár, meg dolgozik. Engem legalábbis ilyenek vesznek körül. Nem lehet, hogy ránéztek valakire, és egyszerűen megállapítjátok róla, hogy "prosti"? Vagy másképp kezeljük a fogalmakat, vagy nagyon már a környezetünk! Olyan nőket ismerek, akik váltogatják a partnert (de ők igen igényesek, nem ritkán ezért), de "prostit" bevallom egyet sem. Pedig elég széles az ismeretségi köröm.
Úgy látszik nem "jó" helyen vagyok. :-)
ma 14:55: Pedig én főleg fiúktól hallom, hogy szívesen szexelnének pénzért, csak a kutya se fizet nekik. :-) Lehet, hogy csak viccelődnek, de nagyon gyanús, hogy megtennék.
Talán azért nem híresek, mert "fizetősben" sosem tudnak akkora eredményeket elérni. Mivel még mindig könnyebben kaphatóak a nőknél, a gazdag nők se nagyon fizetnek, ha ingyen is hozzájutnak a fiúkhoz.
Ennek ellenére nem egy esetről tudok, hogy fiatal srác beköltözött vagyonos idősebb nő lakásába, és természetben fizet. :-)
Azt sem tudom, ki az akiről írsz. De rémlik, valami valóságshow szereplő. No, azokban meg a fiúk is kb ugyanolyan mocskos r.bancok, normál csajnak nem kellenének.:D Érdekes: én két egyetemre is jártam/most egy harmadikra, de "iparűzőket" nem ismerek (pedig kitárgyalunk mindent).
Hm, elég felületes kijelentés, talán néhány egyetemen előfordul, de túlzásnak tartom! :-)
- "A férfiaktól ez még mindig elfogadottabb,mint ahogy a való életben is a kur.ogatás." Ez engem hol érdekejlen? :-) (Hogy mi az elfogadott)?
- Írtam, miért űzik kevesebben az "ipart": mert kevesebben tudják. Mivel a ff. míg világ a világ, könnyebben kapható, "ingyenes" lesz, így egy gazdag, jómódú nő sem lesz rákényszerülve, hogy fizessen érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!