Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a magyar csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a magyar csajok Európa Ku. Rvái?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 21:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
De,gondolom,tudom jól milyenek az emberek.Nekem sem esik jól,ha megtudom hogy valaki ezt meg azt gondolom rólam.De én próbálok nem okot adni nekik erre.Pl:nem öltözök bu.zisan,nem ebszélek úgy stb.Fiúknak inkább ez a jelző a sértés :D
2012. jún. 29. 15:07
 42/64 anonim ***** válasza:

ma 15:05:

Ez az. :-) Mert te igen? Véleményem szerint nekem még mindig nagyobb esélyem van többet ismerni közülük. :-)

2012. jún. 29. 15:07
 43/64 anonim ***** válasza:

ma 15:07:

Mi barátnőkkel már r.bancoztunk is fiút. :D Az is elég nagy sértés volt neki. (Ezzel indokolta barátnőm, miért nem járna vele komolyan).

Bár olyan is volt, hogy két fiú összeveszett rajta, melyikük nagyobb r.bi. :D

2012. jún. 29. 15:08
 44/64 anonim ***** válasza:
Igen több esélyed,de akkor sem ismerheted mindet,Egyébként az egyetemista lányokról,úgy általában is elég sok rosszat hallottam,de vannak nagyon intelligensek is.Ezek szerint te sem láttad az Aktívos videót ?
2012. jún. 29. 15:09
 45/64 anonim ***** válasza:
Fiúk közül amúgy szerintem sokan vállalnak kéjelgést,de azok inkább a melegek.
2012. jún. 29. 15:11
 46/64 anonim ***** válasza:

Keveset nézek TV-t. Inkább olvasgatok, ítélkezni pedig személyes ismerettség alapján szoktam. :-) A TV különben sokat hazudik, néha szándékosan akarnak valamit valahogyan láttatni.

Ja, még egy érdekesség, a b.zizásról: egyik srácot, aki totál hetero, de jólápolt, vonzó, rendszeresen leb.zizta egy másik, akiről utóbb kiderült, hogy csak irigységből tette, és még megd.gni sem tud senkit. Egyszerűen nem áll fel a nőkre neki.

Vigyázni kell az ilyesmivel! :-)

2012. jún. 29. 15:12
 47/64 anonim ***** válasza:
Sokan mondogatják irigységből,ha mondjuk egy férfi sikeresebb a nőknél és többet foglalkozik magával.De az ilyen műmájer celebeknél,akik mindent megtesznek hogy az emberek lebu.zizzák őket,akkor teljesen jogos ez a jelző és nem irigység.
2012. jún. 29. 15:15
 48/64 anonim ***** válasza:
Megnéztem, ki ez a nő, akit mutattál. És azzal együtt, amit most írtál, picit elgondolkozhatnál rajta: vajon miért éppen azok az emberek kerülnek a valóságshow-kba, és a fiúk annyival különbek-e? Te például olyannak érzed magad, mint egy VV-ben szereplő zokniagyú idióta? :D
2012. jún. 29. 15:18
 49/64 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem a felkapott fiúcelebek egyik barátnőmnek sem kellenének. És régen rossz lenne, ha ők belőlük kiindulva elkönyvelnék, hogy M.ország fiúlakosságának többsége olyan, mint akiket a TV-ben mutogatnak. :D
2012. jún. 29. 15:19
 50/64 anonim ***** válasza:
Akkor a te barátnőid még a normálisabbak közé tartoznak.Én sem vagyok olyan,mint a valóság show szereplők,ott is elég sok primitív van,de vannak inteligensek is,legalábbis úgy tűnnek.Az RTL gondosan válogatja össze az embereket,hogy kik fognak bekerülni a műsoraikba.
2012. jún. 29. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!