Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz vagyok hogy gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz vagyok hogy gazdag pasit szeretnék?

Figyelt kérdés
Eddig úgy voltam hogy nem érdekel a pénz, de egyre több ismerősömnek lesz pénzes pasija, és elgondolkodtam hogy milyen jó lenne ha nekem is ilyen szerencsém lenne. Pl van olyan ismerősöm aki focistával jár (válogatott tag) milliókat keres, hetekre elmennek külföldre nyaralni, mindene megvan, most volt az esküvőjük. Vagy ezek a celeb nők: Kiss Ramóna egy milliárdos pókerossal van együtt, Dukai Regina egy milliomos focisával aki a Seychelle-szigetek -re viszi hetekre nyaralni, a szomszédom egy étterem tulajdonossal és 3 lakásuk van...
2012. jún. 19. 16:26
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
szerintemnem gáz mert te csak a jó létett szeretnéd bisztositani de első sorban az a fontos hogy szeresen és rendes legyen
2014. dec. 19. 14:22
 32/32 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Látom, kaptál néhány igazán ostoba primitív választ is. Ezeket szóra se méltasd. Persze vannak itt normális vélemények.

Ám ami engem illet, volna néhány kérdésem hozzád.

Először is:Egyáltalán miért érezted szükségét, hogy ezt a kérdést nyilvánosan megosszad? Nem értelek. Most tényleg idegen emberektől vársz megnyugtató pozitív visszaigazolást, hogy ne érezzed rosszul magadat az álmaid miatt?

Figyelj, jót akarok neked így ismeretlenül, fogadd hát meg egy jó tanácsokam. Ez a te életed. Úgy élj, ahogyan te jónak látod. Gazdag pasira vágysz? Akkor tarts ki az álmod, elképzelésed mellett. Miért másoktól kérdezed meg, hogy helyes-e ahogyan gondolkodsz? Rövid az élet, úgy elrohan, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Nehogy már az álmaid helyességéről kérj véleményt idegen emberektől...

De ha ettől jobban érzed magadat, én megnyugtatlak. Semmi rossz nincs abban, amit te megálmodtál magadnak. Sőt, elismerésre méltó, hogy ki mered mondani őszintén, hogy mit akarsz az élettől.

Ám felmerül egy újabb kérdés:Csak a pénz érdekel téged? Akarod, hogy szeressenek? Te akarsz szeretni? Nem feltétlenül a szerelemre gondolok. Én például 100%-ig biztos vagyok abban, hogy soha többé nem leszek szerelmes. Nekem az ifjúkori szerelmem volt az egyetlen, akibe valóban szerelmes voltam. Ezért mondom, hogy ettől függetlenül máshogyan is lehet szeretni.

És éppen a szeretet fontossága miatt mondom, hogy higgy nekem, tényleg nem minden a pénz. Nem tagadom, én is pénzes jóképű, bőkezű pasira vágyom. De ha nem szeret engem, inkább nem is kellene.

Arra bíztatlak, hogy ne mondj le senki véleménye miatt az álmaidról. De hidd el nekem, a szeretet ugyanannyira fontos, mint a pénz, jólét. Tartsd tehát egyformán fontosnak a jólétet és a szeretetet. Nem az a mennyország, ha gazdag pasi oldalán vagy. Hanem ha valóban szeret is téged az a gazdag pasi. Tovább, ha te is képes vagy szeretni őt.

Egyébként meg egyvalamit nem vettél számításba. Az igazi fényűző gazdag élet is összeomolhat akár az egyén hibáján kívül is. Történhetnek Ugye ismerős a házastársi eskü szöveg egy idevágó részlete? "Gazdagságban-szegénységben"

Úgyhogy az én értékrendem szerint csak olyan nő érdemel pompás életet, aki képes szeretni is. Ismétlem, nem a szerelemre gondolok. Lehet máshogyan is szeretni, másfajta szeretet is lehet szép és értékes.

Nyugodj meg, ne szégyelld az álmaidat. Még szurkolok is neked :) De tartsd szem előtt az emberi értékeket is. Én már sok mindent megéltem a fiatal korom ellenere. Többet, mint bárki is hinné. Megtanultam ezt-azt. Nekem volt gazdag pasim. Nem tagadom, isteni érzés volt, mikor lazán megvillantott 120.000 Ft-ot és azt mondta, most azt kérek itt a boltban, amire csak vágyom, az egészet elköltjük. De nem voltam boldog. Mert amikor jöttek a viharok az életem tengerén, nem állt mellém. Csak meg akart vásárolni. Ne hagyd hát figyelmen kívül az emberi értékeket.

Lezárásképpen pedig szurkolok :) De amiket leírtam, azokat is komolyan gondolom.

2022. aug. 23. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!