Egy gazdag anyukával hogy lehet felvenni a versenyt?
A férjed nyomassa a lóvét akkor majd te is drága ruhákban járnál...
Annak a nönek a férje a tökéletes férj áradoznék a férjemnek,hogy az asszonyt a tenyerén hordja.
A te csóró férjedre biztos nem fanyarodna rá a nöci.
Nem a pénztől lesz valaki jó nő...ez kifogás. Én sem vagyok gazdag, de a hajam mindig csinos és tiszta, a bőröm is az, heti kétszer azért elmegyek szolizni (az pontosan heti 720 forint, ehhez azért nem kell gazdagnak lenni), a ruháim meg nem Gucci-k, ugyanis szülés után lefogytam a gimiskori alakomra, azokat a ruháimat hordom, amikben a kapcsolatunk elején, illetve néha azért veszek magamnak egy-egy olcsó darabot (Tesco, Ázsia, Cosmos. Cosmos-ban 1500-ért vettem most egy koptatott csinos farmert, felsőt meg 1000-1200 körül lehet ott kapni, de a Tesco-ban is vettem nemrég 1250-ért tök csajos, csinos felsőt.)
Szóval nem pénzkérdés. Nem hiszem hogy a pasik azért néznek meg egy nőt, mert hű de jó a ruhája a nőnek. Inkább az alakját nézegeti gondolom, de az ingyen van.
Ettől függetlenül a férjed nem épp kellemes alak, ha a haverokkal más nőt dícsér, én is kérdőre vontam volna.
Ne feledd: nem kell pénz ahhoz, hogy kívánatos és csinos legyél.
Az ő férje tényleg többet keres, de a csaj valami modell volt, mielőtt elvette..hiába vagyok vékony, meg a tőlem telhetőt megteszem, soha a büdös életben nem lesz annyi pénzem, hogy úgy öltözzek, meg annyit költsek magamra..
A férjem meg ezt tudja és ennek ellenére ilyen gondolatai vannak, ráadásul nem is szégyelli magát..nem tudok nem kiakadni, 0 lett az önbecslésem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!