Pénzéhesnő gazdag pasira vadászik?
Figyelt kérdés
Vegyük pl. a barátom húgát, ő 27 éves. Jelen pillanatban nem dolgozik, amióta hazajött külföldről (konzumlányként dolgozott - el tudom képzelni, mit is csinálhatott) Mondjuk nem hazudtolja meg önmagát, szemrebbenés nélkül belemegy bármibe. Folyton apakorú pasikkal járna, akinek van egzisztenciája, lakása, pénze, autója, megkapna mindent, mert ő olyan "kis megesett" butácska. De ha összejön egy gazdag pasival, akkor nagyon szerelmes tud lenni idióta, és úgy tesz, mintha a pasi tulajdonában levő ingatlanja az ő tulajdona. A férfi fizeti évek óta a lakás/ház hitelét és ő meg úgy tesz, mintha ő is fizetné. Ezek a férfiak ilyen sötétek, hogy nem veszik észre, hogy ez a nő, csak pénzéhes? Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen típusú nők meddig maradnak meg egy ilyen kapcsolatban? "Lesz..pom az 50 évest, hogy vegyen nekem csizmát!" Pfúj, tipikus ilyen nőt jellemeztem.2011. dec. 27. 21:11
1/14 anonim válasza:
Néha elgondolkodom, hogy nekem ehhez miért nincs gyomrom, könnyebb lenne. Nem a te életed, ő meg azt csinál amit akar. Lehet rá mindent mondani, majd kiderül jól tette e.
2/14 anonim válasza:
És mi a kérdés? Mit szeretnél tudni?
Amúgy meg, ha ez jó neki és talál hozzá hapit is, hát egészségére. Magánügye. Ennyiből még nem illdomos ítélkezni, minősíteni.
3/14 anonim válasza:
"Ezek a férfiak ilyen sötétek, hogy nem veszik észre, hogy ez a nő, csak pénzéhes?" Anyu is pénzéhes volt, Apu tudta is ezt, de nem zavarta, mivel megtudott jelenni egy gyönyörű, szőke, szürke szemű nővel, tudott vele dicsekedni, ráadásul művelt és okos is, így nem zavarta, kihasználták egymást a szüleim, elszedték egymás pénzét, aztán mindketten megtalálták a szerelmet, és most mindenki boldog. xd
4/14 anonim válasza:
Jól teszi! Biztos megélhetés! :D
Viccet félre téve, ezek a pasik nem akarják észrevenni a szándékot. Ők is megkapják a részüket(szex) és egyenlítik a számlát. Ennyi.
5/14 anonim válasza:
Barátnőm volt osztálytársa így jutott lakáshoz és autóhoz. Ő mindig úgy fogalmazott, hogy a "barátja támogatja"...
Ő dolga, nem irigylem tőle. Szerelmes lett egy "civilbe", aki jól átvágta...
6/14 anonim válasza:
Nézd kérdező!Megértem hogy ki vagy akadva az ilyen emberekre mert én is..de most te mit tudsz csinálni?Ha neki ennyi gerince van és csak egy gazdag pasin keresztül tud érvényesülni az az ő gondja baja...ribanc ribanc ez van..majd idővel rájön talán hogy egy nagy nulla..és magától semmit nem ért el az életben,akkor majd lesz sírás rívás amikor egy pasinak sem kell és nem lesz kit le.szopni és nem lesz ki eltartsa,majd akkor jön a cumi az életébe...ismerek ilyet aki gazdag pasikkal dugatta magát,a végén már nem kellett senkinek de mivel buta volt mint a segg,el kellett mennie takarítani havi 70 ezerért...
7/14 anonim válasza:
Mi a gondod?
Teljesen hétköznapi.
8/14 anonim válasza:
A kérdésed értelmetlen, nyilván aki pénzéhes, az gazdagokra vadászik.
9/14 anonim válasza:
mondjuk utolsónak igaza van,manapság már ez a menő...a csóri már ne is próbálkozzon...
10/14 anonim válasza:
Mi közöd hozzá? Irigy vagy, ez látszik. Én is inkább ezt választanám, minthogy gürizzek valahol 70-80ért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!