Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénzéhesnő gazdag pasira...

Pénzéhesnő gazdag pasira vadászik?

Figyelt kérdés
Vegyük pl. a barátom húgát, ő 27 éves. Jelen pillanatban nem dolgozik, amióta hazajött külföldről (konzumlányként dolgozott - el tudom képzelni, mit is csinálhatott) Mondjuk nem hazudtolja meg önmagát, szemrebbenés nélkül belemegy bármibe. Folyton apakorú pasikkal járna, akinek van egzisztenciája, lakása, pénze, autója, megkapna mindent, mert ő olyan "kis megesett" butácska. De ha összejön egy gazdag pasival, akkor nagyon szerelmes tud lenni idióta, és úgy tesz, mintha a pasi tulajdonában levő ingatlanja az ő tulajdona. A férfi fizeti évek óta a lakás/ház hitelét és ő meg úgy tesz, mintha ő is fizetné. Ezek a férfiak ilyen sötétek, hogy nem veszik észre, hogy ez a nő, csak pénzéhes? Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen típusú nők meddig maradnak meg egy ilyen kapcsolatban? "Lesz..pom az 50 évest, hogy vegyen nekem csizmát!" Pfúj, tipikus ilyen nőt jellemeztem.
2011. dec. 27. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ezek a férfiak ilyen sötétek, hogy nem veszik észre, hogy ez a nő, csak pénzéhes?"

Jaj ugyanmár! Már hogyne vennék észre? Ez kérlek befektetés. Minimális ráfordítással (a legtöbb ilyennek ez nem tétel) megveszik, amire szükségük van. Egy csinos kis babát, aki jól mutat az oldalukon. Pont olyan, mintha autót lízingelnének. Majd amikor lelakták, lecserélik.

2011. dec. 28. 01:24
 12/14 fehér gandalf ***** válasza:

"Ezek a férfiak ilyen sötétek, hogy nem veszik észre, hogy ez a nő, csak pénzéhes?"

egy prostituáltat mennyibe kerül kifizetni? egy pénzéhes fiatal lányt mennyibe?

jó befektetést csinálnak ezzel a pasik.

aztán jönnek a kérdések h megcsal.....

2011. dec. 28. 01:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy, csak kíváncsi voltam mások véleményére, gondolatára. Sajnos az ilyen nők többsége, amikor tudat alatt/tudatosan beleszerelmesednek gazdag pasikba, tökre fent hordják az orrukat. Ami igazából a pasi tulajdona, az az övé is, és ezt szeretik mások orra alá dörgölni...igazából nullák!
2011. dec. 28. 07:58
 14/14 anonim válasza:
100%
Ezt el ne higgye senki, hogy nem tudják ezek a gazdag fószerek, hogy a nők a pénzért vannak velük. Nagyon is tisztában vannak vele, csak nem érdekli őket, van minőségi csaj, akit lehet d*gni, gusztusa is van az emberkének hozzá. Csak aki gazdag, annak nem ügy megvenni a csajnak pár dolgot, meg elvinni szép elegáns helyekre. Aki kicsit néz tévét az látja a példákat ,ott van a Dzsudzsák Balázs. Most abban megállapodhatunk, hogy a jóképűtől távol van(mondjuk kinek ki mi a jóképű). Cáfoljon meg valaki mert ezt nem tudom, de feltételezem, hogy amíg itthon játszott addig a Zimány Lindácska azt se tudta, hogy a világon van. Amikor meg sikeres lett akkor meg rátalált.( Előtte meg csaj,a celeb munkanélküli segélyt vett fel. Azt mondjuk a Linda javára lehet írni, hogy azért valamit próbál alkotni, valami egyetemet végzett most el). A Balázs meg jól csinálja élvezze ki. Akkor ott van a Kedves Ferenc az ország egyik leggazdagabb embere,megvolt már neki a Debreceni Zita, Body Szilvi, Sári Évi, meg még sok csinos,szép nő gondolom. Pedig a csávó is nagyon messze áll a mostani ideáltól, és ő is nagyon jól tudta, hogy csak a pénzéért vannak vele. Operabálba vitte a nőit,elutazgatott velük és ez neki nem pénz, cserébe meg d*gta őket, és ez mindkét félnek megfelelt. A jövővel meg nem számolnak az ilyen pénzéhes nők, mert eljön az idő amikor az ő segge is ráncos lesz, öregszik, és akkor eltolhatja a biciklit, mert szépen lecserélik, a friss husira.
2011. dec. 29. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!