Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz vagyok hogy gazdag pasit szeretnék?
13as tévedsz.
nekem fontosabb egy kapcsolatban, hogy tiszteljen, partnerként kezeljen, meghallgasson.
Nem vagyok én királylány ha kell valami dolgozok és megveszem.
Pont leszarnám a nyaralást ha pl megalázóan bánna velem. Nem élveznék abból a szigetből semmit ha egy emberi nyomorultnak, egy kitartott megalázott "nőnek" érezném magam mellette.
Lehet hogy itt korosztálybeli különbségek vannak, én elmúltam 30...
Akkor mint nem ,,álszent glóriás pasi" válaszolok én is.
Miért lenne gáz?
Mindenki a jóra törekszik ennyi.Kérdező,de azt tudd,hogy nagyon jó alakodnak meg nagyon de nagyon ápoltnak kell lenned,ha ilyen vagy akkor olyan pasid lehet amilyet akarsz,hidd el,én is csajok között iszonyat mennyit válogatok,mert egyik másik olyan egyszerű mint a fáék,farmer-póló rövid haj és kifújt,ááááá.
Nyújtsál pluszokat és karakán pasid lesz,ritka a belevaló ,,plázacica csaj",fogalmazzunk így.
Mások meg irigykednek ennyi.
Ezzel a szemlélettel nagyon ügyesnek kell lenned, ha olyan pénzes pasit akarsz fogni, aki mellett ki is bírod.
Amúgy meg tipikusan egy utcalány életrajzának kezdő soraira emlékeztetsz. Mármint ez a pálya vár rád, ha nem vagy elég ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!