Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira szomorú vagyok mostaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szomorú vagyok mostanában. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17L, a legjobb barátnőim mind nagyon szépek, én meg nem annyira. És ha esetleg lenne is valami pasim, előbb-utóbb találkozna a barátnőimmel, és akkor tuti őket akarná megszerezni :( Tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de látom hogy nincs olyan ember aki inkább engem választana helyettük. Miért ilyen szerencsések?

Mivel nyugtathatnám magam? Annyira el vagyok keseredve...

2012. jún. 16. 17:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Mutasd már magad Te lány, egyre kíváncsibbá teszel! ;)
2012. jún. 16. 17:55
 22/45 anonim ***** válasza:
képet küldjél,akkor tudok csak véleményt mondani.
 23/45 anonim ***** válasza:

küldesz nekem képet?valahogy nemtudom elhinni h ennyire csúnya vagy mint amiennek mondod..

17:43vagyok megint:D

24/45 A kérdező kommentje:

de köszi mindenkinek, hogy próbál meggyőzni.

képet semmiképp sem rakok, mert így még ott a kis remény, hogy mégse vagyok annyira csúnya de ha már itt is megmondják, tényleg belehalok :(

2012. jún. 16. 17:56
 25/45 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya! Én rákerestem a nevedre, és ha te vagy az az első találat (elvileg te), akkor egyáltalán nem vagy ronda! Legyen egy kis önbizalmad, jó csaj vagy! :)
2012. jún. 16. 17:59
 26/45 anonim ***** válasza:
Akkor ne ide rakd ki, hanem küldd privátban. Eddig akármennyien csúnyának írták itt le magukat, és mutattak magukról képet, kivétel nélkül kellemes meglepetésben volt részem. Miért pont most szakadna meg ez a sorozat? :)
2012. jún. 16. 17:59
 27/45 anonim ***** válasza:

nem létezik csúnya lány!!mindenkiben van valami szép..

17:43vagyok ismét:D

2012. jún. 16. 18:00
 28/45 A kérdező kommentje:
amúgy ANNYIRA nem vagyok csúnya, most nehogy azt higgyétek. igazából azok túl szépek akikkel körül vagyok véve :D de tudom, h így nem nagyon kellek senkinek
2012. jún. 16. 18:01
 29/45 A kérdező kommentje:
nem én vagyok az első találat :D
2012. jún. 16. 18:01
 30/45 anonim ***** válasza:

tudjuk h nemvagy csúnyaa:D de küldjmár képet privibee:D

17:43

2012. jún. 16. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!