Missed ab. -om volt, jövő héten műtenek. Vár valakire mostanában ez a szomorú műtét?
Ó szegényke....:-(
Nagyon sajnálom.
Szia. Nagyon sajnálom! Átérzem a fájdalmad.
Én 3 hete estem át rajta. :( 6 hetes voltam, de elkezdtem görcsölni és vérezni. A petezsák összeesett, és távozott is, de a műtétet így is el kellett végezni.
Testileg csak kellemetlen volt, de lelkileg teljesen összetört!!!
Nekünk azt mondta az orvos, hogy a vérzés eláltával élhetünk házas életet csak óvszerrel. 3 hónap szünetet írt elő, de az első mensi után újra próbálkozunk majd!!!
Szia! Én is nagyon együttérzek veled, nekem ma volt a műtétem. Én 9+2 hetes voltam, vasárnap elkezdtem vérezni, a dokim egyből elküldött az ügyeletre, ahol megállapították, hogy 6 hetesen elhalt a babám, semmi jele nem volt, a hormanjaim ugyanúgy küldték a testemnek a jelet, holott a babám már 3 hete nem élt. Annyira sokan vagyunk, akiknek volt már ilyen műtéte, sajnos...
Biztosan életképtelenek voltak a babák, és nekik nem szabadott megszületniük. Azt mondta a dokim, hogy az enyém nagyon ragaszkodott hozzám, nagyon be volt ágyazódva.
Tegnap feltették a lamináris pálcikát, nekem nem volt túl kellemes...én a normál vizsgálatokat is nehezen viselem...
Aztán éjjel 5 percenként görcsöltem és véreztem nagyon, vigyél magaddal Tena ladyt, mert nekem a normál éjszakai betéteket 10 percenként kellett cserélnem, mára kaptam ilyen nagyobb betétet és nem véreztem össze mindent, mint éjjel.
A mai műtét altatásban ment, így abból nem éreztem semmit. Most sem érzek semmit (le is kopogom!!!), csak néha érzem, hogy megbolygattak.
Gondolom van olyan, akinek a pálcika sem jelentett gondot és nem is görcsölt, nem is vérzett. Ez biztosan egyénenként változó, kinek milyen, én a saját tapasztalatomat írtam le Neked őszintén és eléggé friss az élmény, sajnos.
Ha érdekelne még valamilyen részlet, csak írj, szívesen válaszolok!
Előző vagyok.
Én nem értem, a dokik miért vannak ennyire különböző véleményen. Nekem 6 hét sexmentes időt és fél évet mondott az új babára várásra. Mi mondjuk nem szeretnék ennyit várni az új babára...
Mindenkivel együttérzek, természetesen, de az első hozzászólót nagyon irigylem a kitartásukért, nagyon sok erőtök van és ezt jó olvasni, remélem összejön már nektek is a baba!!! Mindenkinek ezt kívánom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!