Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira szomorú vagyok mostaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szomorú vagyok mostanában. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17L, a legjobb barátnőim mind nagyon szépek, én meg nem annyira. És ha esetleg lenne is valami pasim, előbb-utóbb találkozna a barátnőimmel, és akkor tuti őket akarná megszerezni :( Tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de látom hogy nincs olyan ember aki inkább engem választana helyettük. Miért ilyen szerencsések?

Mivel nyugtathatnám magam? Annyira el vagyok keseredve...

2012. jún. 16. 17:34
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
jajj olyan kis buta vagy...:)
2012. jún. 16. 17:36
 2/45 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 16. 17:38
 3/45 anonim ***** válasza:
100%

Na, én pont nem lennék veled ilyen! Nekem pl fontos a belső!

Am. megnyugtatni magad nem tudom mivel lehetne, mert én sem tudok belenyugodni abba, h minden próbálkozásom ellenére nem jön össze semmi...

Ha segít, esetleg dobj egy privit, és beszélhetünk róla!

4/45 anonim ***** válasza:
75%
az ilyen lányok szoktak a legszebbek lenni
 5/45 A kérdező kommentje:

köszi :)

nem én tényleg nem vagyok a legszebb, de tudom miért mondod. a nagyon szép lányok sem hiszik el az osztályomban...

2012. jún. 16. 17:40
 6/45 A kérdező kommentje:
de nekik is jó a belsőjük is :((((
2012. jún. 16. 17:40
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Pedig valóban így van az esetek többségében. Aztán ha meg is látom az illetőt, bizony jókora meglepetésben szokott részem lenni :)
2012. jún. 16. 17:42
 8/45 anonim ***** válasza:
nehülyéskedj:) tavaly nyáron mindenki belém volt zúgva...a barátnőm szomorú volt mert ő senkinekse tetszett..ezmiatt és én éreztem sz*rul magam..:( de most neki van egy pasija kb másfél hónapja..eljönmajd az az idő amikor a fiú olyannak szeret amilyen vagy:)
2012. jún. 16. 17:43
 9/45 A kérdező kommentje:
:D köszi. az a baj, hogy ha járok is egy pasival úgy is a bnőimmel akar majd lenni, csak esetleg nem akar megbántani és azért marad velem..
2012. jún. 16. 17:44
 10/45 anonim ***** válasza:
Kérdező: ez nem igaz minden pasira! Lehet, h megnézi, mert hát azt talán szabad, de ha fontos vagy neki, veled marad!
2012. jún. 16. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!