Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira szomorú vagyok mostaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szomorú vagyok mostanában. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17L, a legjobb barátnőim mind nagyon szépek, én meg nem annyira. És ha esetleg lenne is valami pasim, előbb-utóbb találkozna a barátnőimmel, és akkor tuti őket akarná megszerezni :( Tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de látom hogy nincs olyan ember aki inkább engem választana helyettük. Miért ilyen szerencsések?

Mivel nyugtathatnám magam? Annyira el vagyok keseredve...

2012. jún. 16. 17:34
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
ez azért nem egészen van így, hogy csak azért van veled, hogy ne bántson meg... ha szerelmes, akkor azért van veled.
2012. jún. 16. 17:48
 12/45 anonim ***** válasza:

akk ne mutasd be nekik csak egy idő után amíg teljesen belédesik:)

17:43 vagyok

2012. jún. 16. 17:48
 13/45 A kérdező kommentje:
Max azért maradna velem, mert a jobbat nem tudja megszerezni :(
2012. jún. 16. 17:49
 14/45 anonim ***** válasza:

egyébként 17 évesen én kb a világ legrondább lányának tartottam magam, és mindenki mást sokkal szebbnek találtam magamnál.

manapság is vannak még ilyen napjaim, de valahogy ez az állandó görcsölés elmúlt. ha tükörbe nézek, most már látom, hogy nem vagyok én csúnya lány, sőt :) de ehhez kellett pár év.

15/45 anonim ***** válasza:
Na akkor lássuk már hogy nézel ki, ha már ennyire félsz ;)
 16/45 anonim ***** válasza:
Igen, benne van ez is! De nem minden pasi ilyen!
2012. jún. 16. 17:50
 17/45 A kérdező kommentje:

köszi :)

volt egy fiú, az nagyon belém volt esve, de messze lakott. fél évig tényleg nagyon én kellettem neki, de egyszer meglátta a barátnőimet, azóta csak ők kellenek neki. oké, hogy továbblép, örültem is neki, de azért mégis szarul esett, hogy addig kellek valakinek amíg meg nem látja a jobbat...

2012. jún. 16. 17:52
 18/45 A kérdező kommentje:
ügyes vagy, hogy túlléptél rajta. :) de amúgy engem a fiú osztálytársaim is állandóan izélnek, hogy csúnya vagyok, nehéz így.
2012. jún. 16. 17:53
 19/45 anonim ***** válasza:
elég buta felfogásod van még... majd változik. tévedsz sok dologban, de megértem, mert el vagy keseredve. de ha csak a saját igazadat hajtod, és nem bízol a jobban, nem hiszel nekünk, akkor csak meg fogsz keseredni.
2012. jún. 16. 17:53
 20/45 A kérdező kommentje:
próbálok én hinni, csak nem megy :(
2012. jún. 16. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!