Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szomorú vagyok mostanában. Mit tegyek?
17L, a legjobb barátnőim mind nagyon szépek, én meg nem annyira. És ha esetleg lenne is valami pasim, előbb-utóbb találkozna a barátnőimmel, és akkor tuti őket akarná megszerezni :( Tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de látom hogy nincs olyan ember aki inkább engem választana helyettük. Miért ilyen szerencsések?
Mivel nyugtathatnám magam? Annyira el vagyok keseredve...
akk ne mutasd be nekik csak egy idő után amíg teljesen belédesik:)
17:43 vagyok
egyébként 17 évesen én kb a világ legrondább lányának tartottam magam, és mindenki mást sokkal szebbnek találtam magamnál.
manapság is vannak még ilyen napjaim, de valahogy ez az állandó görcsölés elmúlt. ha tükörbe nézek, most már látom, hogy nem vagyok én csúnya lány, sőt :) de ehhez kellett pár év.
köszi :)
volt egy fiú, az nagyon belém volt esve, de messze lakott. fél évig tényleg nagyon én kellettem neki, de egyszer meglátta a barátnőimet, azóta csak ők kellenek neki. oké, hogy továbblép, örültem is neki, de azért mégis szarul esett, hogy addig kellek valakinek amíg meg nem látja a jobbat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!