Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg bejön a pasiknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg bejön a pasiknak?

Figyelt kérdés

Azért lesz ismerős, akinek ez ismerős lesz, mert a Grace klinikából van.

Szóval a pasinak van 2 jegye valami meccsre. De még dolga van. A csaj segít neki, hogy időben végezzen. Végeznek, a pasi indul a meccsre. A csaj megemlíti, hogy segített neki, hogy időben végezzen, mégis mit kellene tennie még ahhoz, hogy a srác elhívja? A srác mással tervezett menni (haver), de azt mondja, hogy miért is ne, menjenek akkor együtt. Mire a csaj közli, hogy bocs, nem érek rá, csak kíváncsi voltam, hogy elhívsz-e.

Tuti az lesz a vége, hogy a pasi rákattan a csajra ettől.

Ez tényleg bejön a pasiknak?!

2012. jún. 12. 23:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nem. Semmi gond. :)
2012. jún. 13. 01:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Én láttam a Grace klinikát és a filmben ez a jelenet..poénosan-laza volt.

Nem tolakodó, nem nyomulós, nem erőszakos, nem közönséges. Sokkal inkább vicces és szórakoztató.

És a jelenetben valóban elérte a csaj a célját, hogy ráfog kattanni a pasi.

Szóval ezek nem trükkök, amíg mindig beválnak ha fel akarsz szedni egy pasit. Teljesen helyzetfüggő és a felek mentalitásától, viselkedésétől, hozzáállásától is függ..hogy épp jól sül-e el ez a fajta kezdeményezés vagy pedig beégeti magát a csaj és egy tolakodó p*csának fog tűnni.

2012. jún. 13. 01:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Sejtettem ám, hogy a filmben sokkal szimpatikusabb volt a jelenet, mint így környezetéből kiragadva, előzmény nélkül, pasi-csaj stílusú leírásban... :)

Nekem határozottan az ugrott be a jelenet láttán, hogy erre a céltudatos kissé pimasz kis átverésre a pasik úgy cuppannak rá mint maci a mézre. :)

Ezek után nem azért kérdeztem rá, mert be akarom magolni és mindenkinél bevetni, csak kíváncsi voltam más hogy látja ezt.

Viszont sok lelkes "igen, bírom az ilyen tökös csajokat" válaszra számítottam! :D

2012. jún. 13. 01:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha erre számítottál, akkor nagyon naiv lehetsz! A pasiknak a dögös, kívülről és belülről egyaránt sugárzó, határozott, életképes, amolyan tudja hogy mit akar típusú IGAZI NŐK jönnek be!

A kérdésed alapján te ettől igencsak messze állsz.

Ez a jelenet több sebből is vérzik. Nincs az a pasi aki lemond egy meccset(ami általában több évente egyszer adódik), illetve a barátjának nem fogja azt mondani, miután ő már elkészült vagy már el is indult, hogy hé haver, bocs, forduljál vissza, mert mégsem veled megyek, hanem egy buta libával, aki annyira megfogott azzal, hogy csak szórakozik velem!

Neked még bilibe lóg a kezed!

2012. jún. 13. 10:05
 15/15 A kérdező kommentje:

Nos, a hölgy a jelenetben pont olyan, amilyennek leírtad. "dögös, kívülről és belülről egyaránt sugárzó, határozott, életképes, amolyan tudja hogy mit akar típusú IGAZI NŐ"

A kérdésem alapján semmit sem tudsz megállapítani rólam.

De pl. elárulom neked, hogy messzire kerülöm focirajongókat, mert irtózom tőlük. Nem tetszik? Nem az én problémám.

A jelenetben egyébként a pasi végül el sem megy a meccsre, hanem bent marad a kórházban egy combcsont törött 10 éves kisfiú műtétjénél. Kihagyta a nagy meccset. Tök szánalmas, mi?

(A jelenetnek ez a része valóban nem sok emberről képzelhető el a valóságban.)

2012. jún. 13. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!