Nektek pasiknak ez tényleg bejön?
kb 30-40 évesen meg úgy fog kinézni a bőrük mint egy 70 évesnek.
a rákról nem is beszélve.
annyira meg lehet különböztetni?háát te biztos valami szakértő vagy.mondjuk a jobb szolik olyanra barnítanak amilyen barnaságot a nap is ad a bőrnek,tehát nem sárgát
egyébként meg nem hinném h a csajok ezzel nagyon a pasiknak akarnának tetszeni,sokkal inkább egymásnak,mert hát mindenhonnan ezt látni,hogy a barna bőrszín a divat
és ne mondd már h nem néz ki jobban ha van valami egészséges színed,mintha jön a nyár és rövid ruhákban villogtatott a hullafehér lábaidat
bocs tudom h pasikat kérdeztél,de azért leírtam amit gondolok...én is járok szoliba,mert én pl olyan vagyok h ülök a napon 4-5 órát és alig látszik valami,a szoliban meg már 6 perc is elég(persze nem szabad ezt sem túlzásba vinni-kutyaszarszínű bőr ugye:D)
de persze mindenkinek a privát véleménye h mi tetszik neki
Nem vagyok hullafehér nyárra engem is megfog a nap. És igen a jobb szoláriumok szép színt adnak. De nem mindenki teheti meg azt az árkategóriát, és a kérdésben említett hölgyek nem ott barnulnak véleményem szerint. :)
És inkább vagyok szép fehér bőrű mint kreol. Szép a barna bőr de inkább vagyok fehér. Van csomó kreolbőrű ismerősöm és a legtöbb ember első kérdése, hogy "ez most cigány vagy csak barnabőrű?" és ez elég szomorú dolog de örülök hogy irányomban nem merül fel a kérdés :)
jaaj istenem süllyedjetek már el mert nem tudják rólatok h cigók e vagytok...mi a szarért kell másokat ennyire lenézni...ennyire rasszisták vagytok vagy mi?
nem vagyok cigány de ezek a szövegek rohadtul zavarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!