Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg bejön a pasiknak?
Azért lesz ismerős, akinek ez ismerős lesz, mert a Grace klinikából van.
Szóval a pasinak van 2 jegye valami meccsre. De még dolga van. A csaj segít neki, hogy időben végezzen. Végeznek, a pasi indul a meccsre. A csaj megemlíti, hogy segített neki, hogy időben végezzen, mégis mit kellene tennie még ahhoz, hogy a srác elhívja? A srác mással tervezett menni (haver), de azt mondja, hogy miért is ne, menjenek akkor együtt. Mire a csaj közli, hogy bocs, nem érek rá, csak kíváncsi voltam, hogy elhívsz-e.
Tuti az lesz a vége, hogy a pasi rákattan a csajra ettől.
Ez tényleg bejön a pasiknak?!
Huh ez a fajta nyomulás a csaj részéről ... huh nem is tudom.Az egyik gondolatom,hogy megalázó, hogy így nyomul,segíti,hogy előbb végezzen és a végén még meg is akarja magát hivatni :/ Ha a srácnak nem jutott ez eszébe,akkor ugye nem jön be neki a csaj,vagy csak lúzerféle! Inkább már a manipuláció szint.
Persze a másik része, hogy bánkódhat a pasi is, hogy jaj de hülye vagyok, hogy nem hívtam el azt,aki segített, hogy végezzek a munkával előbb..
Az én véleményem, hogy ez bejöhet akkor,ha már egy ideje ismerik egymást a felek és pl poénos helyzetek is szoktak lenni!Akkor tényleg lazának tűnik a csaj!De ha tök átlaos munkahelyi kapcsolat,akkor viszont szánalmasan is elsülhet :S a csaj meg jól beégeti magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!