Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg bejön a pasiknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg bejön a pasiknak?

Figyelt kérdés

Azért lesz ismerős, akinek ez ismerős lesz, mert a Grace klinikából van.

Szóval a pasinak van 2 jegye valami meccsre. De még dolga van. A csaj segít neki, hogy időben végezzen. Végeznek, a pasi indul a meccsre. A csaj megemlíti, hogy segített neki, hogy időben végezzen, mégis mit kellene tennie még ahhoz, hogy a srác elhívja? A srác mással tervezett menni (haver), de azt mondja, hogy miért is ne, menjenek akkor együtt. Mire a csaj közli, hogy bocs, nem érek rá, csak kíváncsi voltam, hogy elhívsz-e.

Tuti az lesz a vége, hogy a pasi rákattan a csajra ettől.

Ez tényleg bejön a pasiknak?!

2012. jún. 12. 23:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te aztán igazán ráérsz ökörségeken agyalni.
2012. jún. 12. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mással lebeszéltem, akkor indulás előtt nem cserélem le.
2012. jún. 12. 23:18
 3/15 A kérdező kommentje:
#1 - Így van, köszönöm!
2012. jún. 12. 23:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Huh ez a fajta nyomulás a csaj részéről ... huh nem is tudom.Az egyik gondolatom,hogy megalázó, hogy így nyomul,segíti,hogy előbb végezzen és a végén még meg is akarja magát hivatni :/ Ha a srácnak nem jutott ez eszébe,akkor ugye nem jön be neki a csaj,vagy csak lúzerféle! Inkább már a manipuláció szint.

Persze a másik része, hogy bánkódhat a pasi is, hogy jaj de hülye vagyok, hogy nem hívtam el azt,aki segített, hogy végezzek a munkával előbb..

Az én véleményem, hogy ez bejöhet akkor,ha már egy ideje ismerik egymást a felek és pl poénos helyzetek is szoktak lenni!Akkor tényleg lazának tűnik a csaj!De ha tök átlaos munkahelyi kapcsolat,akkor viszont szánalmasan is elsülhet :S a csaj meg jól beégeti magát!

2012. jún. 12. 23:25
 5/15 anonim ***** válasza:
1. nem cserélném le, 2. nagyon utálnám ha ezt csinálná és nem hogy bejönne hanem megutálnám.
2012. jún. 12. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Parasztság lenne a másik féllel szemben ha indulás elött lecserélném akárkire is szóval a csaj megkérdezés nélkül otthon maradna de nem hiszem hogy rajtad kivül sokan el is várnák ezt a sráctól:D
2012. jún. 13. 00:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Kire gondolsz "rajtad kivül" alatt?
2012. jún. 13. 00:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom fel tűnt-e, de van még rajtad kívül 4 milliárd nő ezen a planétán.
2012. jún. 13. 01:32
 9/15 A kérdező kommentje:
Arra voltam kíváncsi, hogy a "rajtad kívül" nekem, a kérdezőnek szólt-e, mert nem vagyok benne biztos. De ha nekem, ebben az esetben szeretném megkérni a 6-os válaszolót, hogy mutassa meg nekem pontosan, hogy hol írtam le azt, hogy én elvárnám a leírt filmjelenet említett mozzanatát bárkitől is. Nagyon érdekel, hogy hol olvasta ezt, mert nekem elkerülhette a figyelmem.
2012. jún. 13. 01:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Rád gondoltam, de elnézésedet kérem, tényleg nem írtál ilyet:D:)
2012. jún. 13. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!