Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami tutira bejön külsőleg a pasiknak egy nőben?
A hosszú haj és a bájos mosoly.
Vagy ruhára gondolsz? Ruhában a cicanadrág.
panini, nyilván bizonyos nőknek jobban áll a rövid haj, de 10-ből 9 nőnek a hosszú haj a "koronája"
a cicanadrágot pedig azért írtam, mert az olyan ruhadarab, ami abszolút kihangsúlyozza a lány popsijának és lábának alakját, ami ha jó, az nagyon vonzó a férfiak számára
Alacsony, vékony vagy normális alkat ( nehogy valaki azt higgye, hogy a csonstovány lányokra bukom :) ), hosszú, ápolt haj, bájos arc.
De ez magában úgyis kevés, ha jellemre egy hisztis, beképzelt, egoista, önző, bunkó, flegma, vérszívó, hárpia lány. :)
jó nagy kerek segg egy miniszoknyában, és formás kis mell
Ja és szépen ápolt lábak, körmök egy csinos cipőben és hosszú szép haj
7: "nehogy valaki azt higgye, hogy a csonstovány lányokra bukom"
Úristen akkor összedőlne a világ :O :D
De olyan tényleg nincs, ami mindenkinek bejön. Általában nem árt, ha arányos a nő teste, és az arca, illetve szimpatikusabb, ha jókedvű, és szép a mosolya (mint ahogy írták is, de ez megint szubjektív).
nem értem, hogy miért kell a nőnek feltétlen, hogy hosszú haja legyen, mert amúgy már nem is nő!
és ha félhosszú vagy kleopátrás? esetleg kicsivel rövidebb? ez szerintem attól függ kinek mi áll jó! van aki szerencsés és mindkettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!