Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan gáz, hogy 15-lassan 16 évesen még nem volt pasim?
Szinte mindenkinek volt már osztálytársak-barátnők közül,és folyton ezt hallgatom hogy jaaj neked még nem volt,mikor szedsz már össze valakit,stb stb stb
nem mondom hogy nem lenne néha jó,de "muszájból" nem szeretnék,meg most szerintem fontosabb a tanulás,illetve a barátok...bulizni sem járok,mert nem vágyom rá,ennyi idősen még nem.persze eljárok,de este 9 előtt mindig itthon vagyok
én vagyok abnormális,vagy a többiek?
16, majdnem 17 évesen még nem volt pasim, sőőőt nem is szeretnék! Azért a tinédzser kor után is van élet, most rengeteg egyéb dolog van, amire figyelnem kell.
És igen, a többiek abnormálisak, de nem azért mert nekik már volt/van fiújuk (sok boldogságot, meg minden), hanem mert ilyenekkel szekálnak. Ezért nehogy már normális legyen más szerelmi életébe beleszólni. Majd lesz fiúd, ha szerelmes leszel. Ez valakinek 14 éves korában történik meg, valakinek meg 20. Nincs rá szabály.
Hát én ősszel leszek 17 és még nem volt pasim,a kiszemeltem rám sem hederít...:/
Pedig nő ismerőseim kérdés nélkül mondják,hogy szép vagyok,milyen szép a mosolyom!:D
Egyébként szerintem egyáltalán nem gáz,max neked szar,ha vágysz rá,úgy,mint én.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!