Normális, hogy lassan 3 évesen nem nyúl a labdáért, ha dobom neki?
Fiamról van szó. Nyár elején lesz 3 éves. Ha labdázunk, akkor csak előre nyújtja mindkét kezét és csak akkor tudja elkapni a labdát, ha közvetlen a kezébe dobom. Ha már kicsit jobbra/balra, fel/le megy a labda, egyszerűen nem nyúl utána, ugyanúgy előre nyújtva marad a keze.
Direkt vettem most neki egy játékot, biztos ismeritek, ilyen tépőzáras "tárcsa" amit a kezedre lehet húzni és hozzá egy teniszlabda szerűség, amit a tárcsával elkaphatsz, és az hozzátapad. De ezzel is úgy játszik csak, hogy maga előtt tartja a kezét, ha kicsit jobbra vagy balra dobom, nem nyúl érte.
Meddig normális ez?
A háziorvosotoknak azért említsd meg,ha éppen arra jártok.Lehet,hogy valami fejlesztésre mindenképp szükség lenne.
4 gyerkőc anyukája
Ez teljesen normális, még kicsi hozzá, hogy tudja a gyorsan érkező labda elé irányítani a kezét.
Ha más elmaradása nincs ezért nem kell fejlesztésre menni vele.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem másban nincs lemaradva. Ügyesen rajzol, fest, gyurmázik, rúgni jól tudja a labdát, csak elkapni nem sikerül, mert nem nyúl érte. Szépen beszél, szobatiszta. Talán nincsen vele másban gond.
Én 32 vagyok, de kb így vagyok mint a fiad. Totál bénán dobok és alig bírok elkapni vmit, ha jön felém.
A lányom 3 éves múlt: labdaérzék szintén nulla. Másban ügyes, ebben nagyon béna. A kis 16 hósom ügyesebben dobja el a labdát mint a lányom. Én ezen sosem agyaltam. Gyönyörűen rajzol, fest, emberkét, napocskát, állatokat, komplett családokat, mindenki számára felismerhető testrészekkel. Hát labdázni nem tud, na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!