Lanyom 2.5 eves. Mostanaban eszrevettem hogy sokat nyul a suniahoz. Hasonlo koru lanyok anyukai nallatok volt/van ilyen? Mit tesztek? Bovebben lent!
Annyit tehetsz, hogy megbeszéled vele, ilyeneket nem szabad más emberek előtt csinálni. (Azt sajnos nem tilthatod meg, hogy egymagában csinálja, tényleg a gyermekek pszichoszexuális fejlődésének része.... Kinél kevéssé, kinél jobban jön elő.) A gond általában akkor van pszichológiailag, ha minden más tevékenysége elé helyezi, és nyilvánosan, belefeledkezve csinálja.
Arra figyelj, ha elkezdi és más is van ott, soha ne alázd meg a másik előtt, hívd ki a szobából, tereld el a figyelmét, és akkor beszélj vele, ha már ketten vagytok.
Ne bűnös dologként állítsd be, mert örök életre bűntudat kapcsolódhat neki a szexualitáshoz. Tereld el a figyelmét, ha nagyobb lesz, már azt is megérti majd, hogy milyen keretek között engedhető meg ez az egész.
7 honapos volt a lanyom, orvosrol orvosra jartunk, mert napjaban tobbszor megfeszitette magat es furcsan mocorgott. Aztan az epilepszia vizsgalaton kozoltek velunk, hogy a gyerek maszturbal. Ott lefottem, neztem bamban az orvosra. Neki meg csak el se lehetett magyarazni, hogy masok elott nem szabad ezt csinalni.
2 es fel evesen a te lanyod viszont mar megerti, hogy ezt szabad csinalni, de nem masok elott. Ne erezd magad kellemetlenul, ha latod, mert ezzel csak frusztralod ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!