Mostanában többször észrevettem, hogy kissé vizesedem. Csak 21 hetes vagyok. Mitől lehet ez, és mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már, hogy mit nem lehet enni, tehát hogy só- és fűszermentes diétát kell tartani. Ha teljesen elhagyom ezeket, akkor mégis mit ehetnék és azokat hogyan készíthetem el? Van esetleg olyan oldal, ahol utána lehetne nézni mindennek?2008. okt. 8. 19:46
1/3 anonim válasza:
Szia!!!Nem muszáj só és fűszermentes diétát tartani csak ovatosan kell vellük báni.És pihenj sokat közzbe pocold fel a lábidat.Hidel jo lesz,legalábbis nekem ezt ajánloták ha esetleg vízesedek.36hetes kismama.Jo baba várást!!!.UI:Netten mindent meg találsz bár milyen jellegü kérdéseid van!!!
2/3 anonim válasza:
A terhességi toxémia egyik jele is lehet a vizesedés. Legközelebb mindenképp vigyél vizeletet a védőnődnek, hogy meg tudja nézni, van-e fehérje a vizeletedben.
Amúgy a vizesedés azért lép fel, mert aveséd nem működik kellőképpen. Ezért vese UH-t szoktak ajánlani, gyógyszeresen kezelnek, később rosszabb esetben kórházi befeketetés is lehet belőle.
3/3 anonim válasza:
Szia.
Amikor csak lehetőséged van rá akkor pakold fel a lábaid és pihengess,és igyál csalánteát, az vízhajtó hatású ez segíthet.Kellemes babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!