Lanyom 2.5 eves. Mostanaban eszrevettem hogy sokat nyul a suniahoz. Hasonlo koru lanyok anyukai nallatok volt/van ilyen? Mit tesztek? Bovebben lent!
Kedves Hosszan Író! Én írtam, hogy köszönöm! És komolyan is gondoltam! Én vagyok a babakocsis anyuka:o) Nagyon jó volt így hosszan, alaposan, összeszedve olvasni a témáról. Eddig is tudtam, hogy természetes, de azért nehezen kezeltem lelkileg. Sokat segített az írásod!
Ne haragudj, ha félreérthető voltam a köszönettel! Tényleg KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!
Most is jelezném itt: nem félreérthető volt a "köszönöm", hanem mivel már több alaptalan támadás ért engem a fórumon az irígyeimtől, én vagyok olykor bizonytalan, ki ironizál egy dicséret kifejezésével, és ki nem.
Nagyon szépen köszönöm az őszinte hálát neked -és látom, közben másvalaki is megköszönte-, köszönöm nektek a bíztató szavakat, ezek szerint van értelme segítséget nyújtanom a fórumon, megnyugodtam. :) (Ha csak néhány emberen segítenek soraim, már akkor is megérte. :) )
Bár hozzáteszem: én se vagyok mindentudó, se mindent tapasztalt az ovisokról (sőt, a bölcsisekről ráadásul kevés gyakorlatom van), szóval olykor én is tanulok újat másoktól, tőletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!