Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz valamikor kapcsolatom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valamikor kapcsolatom ha nem érzem magam szépnek?

Figyelt kérdés
Nem is tudom mikor éreztem magam szépnek, kb évente 1-2 alkalommal, nem szeretem magam. Ma is láttam a buszon 3 pasit aki nagyon tetszett (nem egyszerre) de az ilyen hapsik rám sem néznek. Az egyiknél még szimpi is volt hogy egy kisbabára nagyon mosolygott meg nézte (én is oda vagyok a gyerekekért) de azok akik tetszenének, azok átnéznek rajtam, mert nem tudok olyan lenni mint akit észrevesznek. Az ilyen 50-60 éves emberek néznek csak....
2012. jún. 8. 12:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogyha csak a szép emberek találnának maguknak párt, már rég kihalt volna az emberiség. Másrészt a szépség nagyon relatív. Az hogy Te magadat nem látod szépnek, nem jelenti azt hogy más is így gondolja.
2012. jún. 8. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Vagy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy és a szintedhez hasonlót keresel, vagy megpróbálsz változtatni, csinosabban öltözni, formálódni, vidámnak lenni, hogy felfigyeljenek rád.

Van egy barátnőm, folyton nyavalyog, hogy nem tetszik a helyes pasiknak, de túl nagyok az elvárásai. Nem akarok gonosz lenni, de azért ha valaki tisztában van az adottságaival, szerintem magához illőt keressen.

2012. jún. 8. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Hihetetlen módon ki tud ülni egy ember viselkedésére, arcára, mozdulataira (=kisugárzására), hogy mit gondol magáról.

Aki nem tartja magát szépnek, annak nem azért lesz gondja, mert nem olyan formás valamije, hanem azért, mert az önbizalomhiánytól beteg kutya testtartással és morcos arccal közlekedik.

EZ taszíthatja a másik nemet, nem a vélt vagy valós kinézet.

2012. jún. 8. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!