Miért szakad meg a kapcsolatom az összes rokonommal?
Meg az is ide tartozik mondjuk, hogy mindenkinek van családja: férj/feleség, gyerekek, én már sehova sem tartozom. Tehernek érzem magam ha elmegyek hozzájuk, vagyis kívülállónak.
21/L
De ezekben én vagyok a hibás?
Hogy nekem kellett volna feléjük nyitnom, vagy megváltoznom?
nálunk minden rokon messze él. Évente egyszer, mindenszentekkor körbelátogattuk őket, ők meg soha nem adták vissza a látogatást. Én ezt meguntam, úgyhogy mióta férjhez mentem én nem megyek hozzájuk. Egyik megjelent, mikor a 2. gyerekem megszületett, és kérte a kinőtt ruhákat, babaholmikat. Mondtam, hogy nem, azóta ő is jól megsértődött.
A férjem rokonságával találkozgatunk, ők normálisak.
Na ez az, hogy nem jönnek meglátogatni.
Amíg élt az apukám addig autóval elmentünk hozzájuk, akkor összejött mindenki, voltunk vagy 15-en, ez kb havonta egyszer volt.
Aztán apu meghalt, akkor már csak vonattal tudtam menni, és inkább azt várják el hogy én menjek le, minthogy ők jöjjenek. Pedig gyakran jönnek fel Pestre, 1 héten egyszer biztosan, de havonta 100%. Múltkor is azt mondja keresztanyám, hogy mikor megyek már le hozzájuk. Ő is 70 km-re lakik kb, csak másik irányban mint a rokonok, és az nekem kb 1 napos utazás. Ki a vonathoz 1 óra, 1 óra utazás megint, ott elmegy a napom, aztán megint 1-1 óra utazás. Ők meg beülnének az autóba, és el tudnának jönni. Arról nem is beszélve hogy a nagymamám az ő rokona is, de 3 éve nem jött el meglátogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!