Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valamikor kapcsolatom ha nem érzem magam szépnek?
Azt nem értem, hogy ynavajgás helyett miért nem teszel inkább valamit. Várod csak, hogy a sültgalamba szádba repüljön és életed szerelme meg rögtön észrevegyen. Ugyan már könyörgöm.
Ha nem érzed magad szépnek, menj el fodrászhoz, csináltass új frizurát, kozmetikussal hozasd rendbe a bőröd, menj el új ruháakt venni, csináltass valami szép körmöt, mozogj sokat és formáld az alakod, próbálj ki másféle sminkelést vagy kezdj el sminkelni, ha eddig nem tetted volna. Annyi féle megoldás van, csak hát picsogni mindig könnyebb...
Én szépnek (nem csúnyának) érzem magam, modellalkatom van, bámulnak a pasik, de nincs pasim (szinte soha..) -.- Engem is csak az ilyen 40+ férfiak szólítanak le akik ált. ducik és kopaszok, de mindegy is hogy néz ki, 23 éves vagyok és nincs apakomplexusom -.-
Nem igazán értem miért van ez.
Egyébként az én sztorim: mindig is csúfoltak, hogy ronda vagyok, a mellem is kb 19 éves koromra fejlődött ki..elég fiúsan öltöztem és nem szerettem magam. Aztán jött a hajegyenesítés, sminkelés, nőcisebb ruhák, az alakommal meg sose volt gond, szóval megtanultam szeretni magam. Muszáj. Hajrá.
Én se vagyok szépség, mégis van párom. Bár így se tartom magam vonzónak, de nem is ez a lényeg. :)
Szóval lehet, csak keress, ismerkedj, ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!