Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a "kis cuki, csendes, visszafogott" lányokat kereri mindenki?
Figyelt kérdés
Elég irritáló, mert szinte mindenkinek ezek jönnek be, én pedig egyáltalán nem ilyen vagyok. Nagy a szám, minden hülyeségben benne vagyok, mindent elviccelek, nem szokásom a nyáladzás, sokszor ironikus, bunkó is vagyok. Külsőre szinte mindenkinek bejövök, de nem mernek úgy közeledni. Ezt egy volt barátom úgy fogalmazta meg, hogy én kezelhetetlen vagyok, és könnyebb egy olyan csajjal, aki minden szavadat issza, és szép nyugisan elvagy mellette. Nincs olyan pasi aki tudna kezelni. Ez lehet gond? Van még egyáltalán olyan aki nem egy papucsra hajt?2012. jún. 7. 17:42
21/30 A kérdező kommentje:
Úgy látom a trágár kommentek törölve lettek,pedig nem én jelentettem. Nem annak a 19-es szántam,aki előttem írt :)
2012. jún. 7. 18:25
22/30 anonim válasza:
Ez gondolom nem nekem újdonsült #19-nek jött.
17/f
23/30 anonim válasza:
"Kinézetre én is nőies vagyok, a személyiségem nem." Na itt a baj. Egy férfi azt szereti, ha NŐ van mellette. Nem azt mondom, hogy változz meg. Legyél olyan, amilyen vagy. Lesz olyan férfi aki majd betud törni. Egyszerűen csak annyi kell, hogy egy olyan pasi legyen melletted, akinek elég határozott személyisége van ahhoz, hogy a te zabolátlan természeted elviselje, esetleg megtörje és kihozza belőled a NŐt.
24/30 anonim válasza:
én hasonló vagyok, mint te, Kérdező! és százával jönnen utánam a pasik. mondjuk nekem nincs bajom a visszafogott lányokkal meg a romantikus pasikkal sem. egyáltalán nem undorodnak tőlem a pasik, sőt!
szerintem várd ki, amíg jön vki, akivel jól érzitek magatokat egymás mellett. senkinek nem kell téged betörnie, majd magadtól alakulsz egy kapcsolatban. semmi baj az ilyen lányokkal, van amit nem tudunk megváltoztatni a személyiségünkben.
25/30 anonim válasza:
A kis cuki,csendes,visszafogott csajok meg pont azt kérdezik miért csak a nagypofájú,beképzelt,plázap!csák tetszenek a fiúknak.Hát nem szép az élet?:D
26/30 anonim válasza:
"Van még egyáltalán olyan aki nem egy papucsra hajt?"
Attól, mert egy lány csendes és visszafogott, miért lenne papucs?
27/30 anonim válasza:
Nem tudtok megváltoztatni dolgokat a személyiségetekben? Fogyatékosok vagytok? Amúgy ez a kérdés kamu, egy szűz kissrác szórakozik.
28/30 anonim válasza:
ugye most csak viccelsz?
én csendes, visszafogott, mások szerint cuki vagyok és a külsőmmel sincs semmi gond...mégsem kellek senkinek...??
15/L
29/30 anonim válasza:
Talán mert magasabb az érzelmi inteligenciájuk, mint neked -.-''
30/30 A kérdező kommentje:
Tudok én érzelmes is lenni,csak nagyon ritkán,nagyon kevés embernek,mert hülyén érzem magam ha az vagyok. Mások ekdvéért meg nem fogok megváltozni,pont .D. Azért ha valaki szerelmet vallana nem böfögnék bele a képébe XD.
2012. jún. 8. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!