Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti szeretittek a csendes, visszafogott csajokat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 12:07
1/13 Funktasztikus válasza:
elmegy de legyen kicsit őrült...:D
4/13 anonim válasza:
Nekem csak az olyanok jönnek be.
24FF
5/13 anonim válasza:
Én csak azokat szeretem, de legyen kicsit perverz (semmi extrém)
20/F
8/13 anonim válasza:
Kifejezetten ez az ideálom. Valamint ne fecsegjen és ne nyávogjon... szerencsére akad ilyen lány még, bár egyre kevesebb.
9/13 A kérdező kommentje:
De en csak 14 vagyok:P
2010. júl. 19. 12:35
10/13 anonim válasza:
Nem baj ha 14 vagy, tényleg kevés a szolid csaj, bár 24 évesen lehet hogy ciki lenne egy 14 évessel, de ha normális, visszafogott, s nem perverz, s ha nem rakja össze rögtön a lábát, akkor szívesen összeismerkednék vele, persze csakha kb 165cm, mert annyi vagyok, s furán mutatnék egy 170-180cm csajszi mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!